Vixen Studio | Tipurile de site-uri folosite in videochat
308
single,single-post,postid-308,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

BLOG

Tipurile de site-uri folosite in videochat

14 Jan 2013, Posted by Vixen Studio in Articole Videochat

Exista 3 categorii de site-uri video chat: free preview, free chat si nude chat.

Free preview ( previzualizare gratuita).

Vizitatorii din intreaga lume a site-urilor respective, pot vedea modelele aflate in free chat adica gratis . In free video chat, modelele nu au voie sa stea dezbracate.  Modelele trebuie sa isi foloseasca doar anumite metode pentru a atrage clientii in privat (pay chat). In momentul in care clientul doreste sa intre in privat, nimeni nu mai poate sa vada modelul pana ce show-ul ( private chat-ul ) nu se incheie. Dupa ce modelul a terminat sesiunea de privat (pay chat), intra automat in free preview chatroom.

Cel mai cunoscut site care ofera free preview este LiveJasmin. Aceasta categorie este recomandata membrilor, deoarece pot sa vada modelul live inainte de privat.

Free chat sau Free text chat . Diferenta de site-urile cu free video preview , in aceasta categorie vizitatorii pot sa comunice cu modelele doar prin text chat. Daca doresc sa vada modelele, clientii trebuie sa plateasca si automat vor intra in private show (pay chat) .

Cele mai cunoscute site-uri de acest gen sunt : ImLive , CamContacts si iFriends .

Nude chat . Aceasta categorie are doua sectiuni. Site-uri precum Cams.com sau LiveJasmin (members area) unde modelul trebuie sa fie nud si gata de show in momentul in care membrii intra in privat .

Nu se poate previzualiza sau comunica cu modelele, membrii intra in privat ghidati doar de profilul modelului respectiv (fotografii , descriere si de aceea e indicat ca profilul de model sa fie cat mai amplu si mai “gustos” )

Site-urile tip olandeze care au aceleasi caracteristici, doar ca tarifele sunt cu mult mai mici.

 • Cosmina

  Buna ziua,as vrea sa stiu care este comisionul din studio daca se poate.Multumesc

  0
  Reply
  • Vixen Studio

   Buna Cosmina , comisioanele sunt de pana la 70% pe care le primesti tu , iar suportul tehnic acordat de noi e de 24 de ore , 7 zile pe saptamana stam la dispozitia ta .

   0
   Reply
 • Alina

  Ce sanse sunt sa fiu vazuta de prieteni/iubit de la un calculator din romania ? Si daca voi avea neplacerea sa am filmulte pe internet cu mine in ipostaze delicate ?

  0
  Reply
 • Vixen Studio

  programul este la alegere part time sau full time…nu esti obligata sa stai un anumit numar de ore atata timp cat tu iti faci banutii de care ai nevoie in ziua respectiva

  0
  Reply

Post a comment