Avantaje VixenStudio

Avantaje VixenStudio

It's fun to make a lot of money with VixenSudio!

vixen-independenta-financiara

Idependenta VixenStudio

Noi te putem ajuta sa devii independenta financiar intr-un timp relativ scurt. Datorita cunostintelor acumulate in toata aceasta perioada, trainerul nostru te poate invata cum sa obtii din ce in ce mai multi ban si nu lasam nimic la voia intamplarii –  te vei bucura de tot sprijinul nostru!

Sexy business woman sitting on office chair and talking on mobile phone.

Stabilitate

Videochatul este un loc de munca la fel ca oricare altul, de aceea te angajam cu contract de munca. In studiourile noastre, toate modelele sunt angajate cu contract de munca, beneficiaza de zilele de concediu si de asigurarile medicale.

studio-videochat-iasi-vixen-bonus

Bonusuri

Stim cat este de neplacut sa ai nevoie de bani si sa fie necesar sa astepti salariul, de aceea iti oferim un bonus de care te poti folosi pana la incasarea primului salariu! De asemenea, daca vrei sa te angajezi la studiourile noastre cu inca o prietena, bonusul tau va creste!

private-notext

Confidentialitate

Tu iti alegi personele cu care vei interaction in functie de mai multe filtre – trebuie doar sa ne spui si impreuna vom gasi cea mai bune solutie pentru tine. Incurajam toate modele noastre sa discute deschis daca au intrebari sau nelamuriri pentru a le rezolva cat mai repede.

frumusete-vixenstudio

Frumusete

Imaginea conteaza! De aceea, iti punem la dispozitie servicii de infrumustare profesionale iar daca iti doresti implant mamar sau alte interventii de infrumusetare, noi te sprijinim! Avem contracte cu cei mai buni medici de chirurgie estetica si plastica.

Happy elegant woman showing her biceps

Libertate

Inainte de a semna contractul, putem stabili de comun acord programul de lucru. Suntem foarte flexibili in ceea ce consta programul de lucru asadar daca inca esti la facultate sau daca programul iti este deja ocupat de alte activitati, trebuie doar sa ne spui si impreuna com gasi o solutie.

Studio videochat VixenStudio – mai bine de 17 ani experienta in domeniu!

Seriozitate si transparenta

Fiecare model VixenStudio este respectat si nu in ultimul rand ascultat. Inainte sa semnam orice contract, discutam despre nevoile tale, despre ceea ce vrei sa faci sa obtii, sa devii si specialistii nostri isi iau notite tocmai pentru a putea sa te sutinem indiferent de ceea ce vrei sa faci.

Rafinament

Investim in studiourile noastre in fiecare zi pentru ca dorim sa iti oferim tie in primul rand conditii de lucru extraordinare. Vrem sa te simti precum o regina in propriul imperiu – stim ca doar asa vei reusi sa te auto-depasesti.

Tehnologie

La VixenStudio folosim doar tehnologie de ultima ora pentru ca stim ca doar astfel modelele noastre pot atinge performante de invidiat. Mai mult decat atat totul este construit sa fie foarte simplu, nu trebuie sa iti faci probleme daca nu te prea pricepi sa operezi un calculator.

Vrei Sa Stam De Vorba?

Fie ca doresti mai multe detalii despre acest tip de job, fie ca vrei sa te programezi pentru un interviu sau pur si simplu vrei sa stai de vorba cu cineva care face parte din echipa VixenStudio, te rugam sa completezi formularul si te vom contacta noi in doar cateva minute!