Majoritatea fetelor tinere nu au curaj sa intre in aceasta industrie, si asta pentru ca ele considera ca nu se incadreaza in cerintele de baza a unui model de videochat.
In gandurile tinerelor s-au instalat idei preconcepute, cum ca un model de videochat trebuie sa aiba masurile ideale 90-60-90 sau ca trebuie sa arate intr-un anumit fel si ca doar asa va reusi sa se angajeze intr-un studio de videochat profesionist.

Ca sa facem putina lumina in privinta acestor idei preconcepute iti vom dezvalui ce conditii ar trebui sa indeplinesti ca sa poti deveni un model de videochat.

In categoria aspectului fizic placut nu intra masuratorile ideale. Nu toti oamenii sunt perfecti, asa ca nici preferintele in materie de sex opus nu se incadreaza intr-un singur tipar perfect.
Exista membri care prefera intr-adevar femeile cu forme perfecte, dar totodata sunt si cei care prefera modelele mici de inaltime, sau pe cele blonde, altii cauta modelele cu ochii verzi, sau pe cele cu forme rubensiene. De aceea, in acest domeniu plin de frumos si diversitate, nu exista un tipar standard pe care un viitor model de videochat ar trebui sa-l indeplineasca. Totul consta in a avea un aspect fizic placut, ingrijit, care sa il atraga pe client.

Modelele de videochat de succes au dezvaluit faptul ca zambetul este o arma de succes care le-a ajutat in atingerea unor performante deloc de neglijat. Indiferent de starea pe care o ai intr-o zi de munca sau de problemele care nu-ti dau pace acasa, zambeste mere in fata camerei. Niciun client nu va plati sa vada o fata posomorata, fara chef de viata, plictisita si care abia asteapta sa termine ziua de lucru.
Lasa probleme personale deoparte, deschide camera si zambeste larg oferind celor care te privesc si admira impresia ca iti face o mare placere sa iti petreci timpul in compania lor.

Comunicarea este la fel de importanta ca si zambetul. Vorbeste cat mai mult cu clientii din camera ta, adreseaza-le intrebari personale, provoaca-i la discutii pe diferite subiecte.
Pe langa aspectul fizic placut si modul in care reusesti sa ii atragi pe clienti, o alta metoda ce garanteaza succesul este reprezentata de discutiile legate cu interlocutorul.
Clientilor care intra in camera de chat le plac discutiile, asa ca este momentul tau sa initiezi cat mai multe pe cele mai diverse si banale subiecte.
Majoritatea studiourilor de videochat promoveaza imaginea modelului care devine psiholog. Acest lucru nu este departe de adevar, si asta pentru ca de cele mai multe ori, clienti fideli, cer chat-uri in privat cu un anumit model cu care doreste sa impartaseasca pareri si de la care poate primi chiar sfaturi.

In concluzie, daca aveai o idee preconceputa in ce privea faptul ca aspectul fizic ideal primeaza in a deveni model de videochat, speram ca ti-am inlaturat-o si ca te-am convins ca exista multe alte aspecte de care poti dispune pentru a reusi.

1,174 vizualizari in total, 4 vizualizari astazi

Comments 0

Leave a Comment