Emilia n-a fost genul acela de copil-problema, ci isi aminteste cum in copilarie visa, ca orice alta fetita, sa devina fie medic, fie profesoara. Asa ca  facut in asa fel incat sa invete bine, sa fie data drept exemplu. Asa a fost in toti anii de scoala, inclusiv la facultate. Evident ca pe parcurs i s-au schimbat planurile, a vrut altceva in momentul in care si-a dat ca financiar putine joburi i-ar permite o viata lipsita de griji.

„Nu toate modelele de videochat au o situatie financiara proasta sau vin din familii cu probleme in momentul in care aleg sa faca videochat. Eu sunt una dintre fetele care a fost, poate, mai comoda si a ales calea cea mai simpla pentru a avea bani pentru mica mea afacere la care am inceput sa visez de prin facultate. De fapt, de atunci mi-am pus pe hartie cam cum vreau sa arate totul si a trebuit sa imi raspund la intrebarea de unde voi lua banii. Un credit nu mi-ar fi dat nimeni pentru ca eram studenta, pe fonduri europene ar fi fost o optiune, dar nu aveam firma cu vechime si rulaj, sa astept sa strang…sa fim seriosi. Atunci m-am lasat efectiv cucerita de ceea ce videochatul spunea ca iti ofera: bani, viata de lux, independenta financiara. Si toate astea lucrand cand vrei, adica part-time. N-am stat pe ganduri si am mers direct la Vixen Studio. N-a contat ca nu aveam experienta, mi s-a cerut doar seriozitate.”, spune Emilia.

            A inceput sa faca videochat din timpul facultatii. Mai exact, din anul II de facultate. De atunci, viata i s-a schimbat. Nu ca nu i-ar fi fost bine pana atunci, chiar avea un trai ca al oricarui om cu o situatie normala, dar a putut sa isi ia lucruri pe care le vedea doar in reviste si purtate de vedete, a putut pleca in diferite excusii, si-a vazut in liniste de studiile economice pe care le facea. Nu mai avea vreo grija pentru ca nu i-ar fi ajuns banii pentru o anumita factura, ci chiar a inceput sa economiseasca pentru acea afacere la care tot se gandea. Mai exact, voia un salon de beauty al ei. Intre timp, facuse chiar si cateva cursuri de specialitate, ca nu cumva sa para noua in domeniu si inca una care isi incearca norocul.

„Cu timpul, am inceput sa vad ca aveam cateva mii de euro. Mai aveam nevoie de bani, potrivit calculelor, n-am riscat decat in momentul în care aveam toti banii si inca vreo alti cativa pusi deoparte pentru zile negre. În vreo trei ani am reusit sa am toti banii, insa recunosc ca a durat atat pentru ca am fost si comoda si nu am vrut sa sar de un anumit numar de ore de munca. In schimb, cand mi-am vazut visul cu ochii, am simtit cum totul a contat. Am continuat sa fiu si model de videochat pentru ca stiam ca am nevoie la inceput de bani pentru a sustine afacerea si oricum, faptul ca am avut posibilitatea de a avea si o activitate part-time la Vixen Studio imi convenea de minune. La un moment dat, am renuntat pentru ca am crezut ca ma voi putea sustine la fel de bine din castigurile de la salon. Totusi, realitatea nu e chiar asa frumoasa, iar ori de cate ori aveam nevoie de bani, reveneam la videochat. Mi-am dat seama ca Vixen Studio e o sursa de stabilitate pentru mine. Si probabil ca vor mai fi astfel de perioade, e cumva, astazi, un plan de back-up pentru mine.”, a încheiat Emilia.

2,494 vizualizari in total, 5 vizualizari astazi

Comments 0

Leave a Comment