Rich woman.

In cariera de model de videochat, unul care tinde spre succes si evolutie tot timpul, trebiue sa tii cont si de cel mai important element, si anume platforma online pe care lucrezi.
La momentul actual, pe piata, exista sute de site-uri de videochat si altele noi sunt in constructie, asa ca o alegere ideala pentru stilul tau ar putea deveni destul de dificila.

Atunci cand optezi pentru un studio profesional, platforma pe care o sa lucrezi va fi aleasa de un manager si asta datorita experientei pe care acesta a dobandit-o lucrand cu site-ul, ori poate toate celelalte modele din studio lucreaza pe un site deja stabilit si sunt satisfacute din punct de vedere al castigului incasat. In cazul in care managementul este unul flexibil si deschis la noutati, ai putea veni cu noi idei si propuneri si vei alege singura propria-ti platforma pe care sa lucrezi.

In prima etapa, trebuie sa te hotarasti pe ce tip de site crezi ca ti-ar placea sa lucrezi. Aici poti alege dintre doua categorii, fremium sau premium. Pe site-urile premium, orice actiune cu un continut erotic se desfasoara strict intre tine, modelul, si membrul din camera ta, iar pe cele freemium, sute de membri te pot urmari in acelasi timp. Site-urile de tip freemium au un trafic mai mare datorita continutului gratuit, insa procentul de membri care platesc prestatiile este mai mare pe cele premium. Asadar, trebuie sa il alegi pe cel care se muleaza mai bine personalitatii tale.

Modalitatea prin care vei primi banii se poate realiza de obicei prin cecuri, transferuri bancare sau diverse cardu pre-paid, cu care un site are contract. Trebuie sa tineti cont mereu de costurile pentru fiecare modalitate si de timpul in care banii ajung la tine.

Procentul este un factor cheie care determina cat primesti tu ca model si cat primeste site-ul pentru care lucrezi. Fiecare site are un procent mai mare sau mai mic, tinand cont ca acesta este cel care iti ofera platforma, publicitate prin achizitionarea traficului si sustinere in orice problema.
La prima vedere ai fi tentata sa alegi site-ul care plateste 60%, in defavoarea unuia care ofera 30%, dar trebiuie sa retii ca exista posibilitatea ca site-ul care ofera mai mult sa aiba un trafic mai redus, deci ai putea castiga mai mult la cel cu procent mai mic, dar trafic mai mare.
Pe de alta parte, exista si site-uri care nu ofera procent, ci doar un anumit pret in functie de minutele petrecute in privat,sau ofera procentaje diferite stabilite de progresul tau, ori altele in functie de regiunile din care provin membrii.

In domeniul videochat-ului, modelele angajate sunt platite mai des decat daca ar fi angajate la o companie obisnuita. Acest fapt inseamna ca cele mai multe dintre site-uri platesc la fiecare doua saptamani, unele chiar mai des, saptamanal sau in fiecare zi.
Lucrul acesta il poti decide chiar si tu tinand cont de cheltuielile personale.

Un alt factor cheie in alegerea site-ului potrivit pentru modelul de videochat este nisa pe care doreste sa o abordeze. Daca esti fata si te decizi sa lucrezi singura, fara partener, poti avea succes pe orice site de videochat la care ai vrea sa te angajezi.
In schimb, pe cele nisate, cum ar fi cele pentru cupluri, lesbiene sa nud, trebuie sa le cauti mai mult. Site-urile de acest tip pot avea un trafic mai mic, dar concurenta este si ea mai redusa, ceea ce ii face pe membri mai interesati sa plateasca pentru spectacole private.

Cunoasterea unei limbi straine este un avantaj pentru tine atunci cand cauti sa alegi site-ul potrivit pentru videochat.
Daca, de exemplu, un site are cumparat trafic in principal german, modelele de videochat care cunosc si vorbesc fluent limba germana vor avea un atu. Acesta poate fi un element care te poate exclude de pe site-uri, dar daca reusesti sa inveti limba straina, poti castiga mai multi bani pe o platforma potrivita.
Cele mai cautate limbi straine in domeniul videochat-ului sunt germana, franceza si olandeza, asa ca vei gasi cu siguranta un site cu care sa colaborezi.

Restrictia de a lucra pe mai multe site-uri in acelasi timp este destul de rar intalnita, dar exista si site-uri care nu permit acest lucru, de a fi online pe mai multe platforme simultan. Daca nu doresti sa ai surprize neplacute, trebuie sa te asiguri ca ai inteles bine regulile impuse de fiecare site.

Modelul de videochat trebuie sa fie relaxat atunci cand lucreaza, sa se concentreze pe ce are de facut pentru ca munca prestata sa fie eficienta. Daca iti place sau nu sa lucrezi pe site, se va observa si va avea impact major si asupra celor discutate mai sus.
E nevoie de un timp de testare, in care poti incerca mai multe site-uri noi, pe o perioada rezonabila pentru a observa rezultate reale si pentru a trage o concluzie daca ti se potriveste sau nu.
Preferintele in alegerea site-ului potrivit difera de la o persoana la alta.
Unele site-uri de videochat au membri de tipologii diferite cu care s-ar putea sa nu te simti bine. De exemplu, daca optezi pentru un site care ofera show-uri atat gratuite,cat si private, dar tu preferi private. Clientii care doresc porno hardcore in chatul gratuit se vor plimba prin camera ta in ideea de a face comparatie intre tine si celelalte modele de pe site.
Pe cealalta parte, sunt si site-uri pe care in chatul free, membrii vad doar o poza a ta si un text. Aici, membrii sunt mai politicosi si trebuie sa depui mai mult efort in a-i seduce, pentru ca nu sunt la fel de rasfatati din punct de vedere vizual.

Interfata unui site este un alt aspect de luat in considerare. Trebuie sa testezi daca este usor de utilizat, daca are multe caracteristici care trebuie asimilate si invatate, daca functioneaza bine si nu se blocheaza.
Iti vei da seama daca este site-ul potrivit pentru tine numai dupa ce il vei incerca.

Cum poti obtine trafic suficient si mai multa expunere pe un site?
Aceste doua elemente sunt importante si au impact puternic asupra castigurilor tale, insa in conformitate cu cerintele site-ului.
General vorbind, trebuie sa te simti bine in timp ce lucrezi pe site, cat timp esti online si comunici cu membrii tai.
Un model fericit si relaxat este un model care atrage si care castiga foarte bine, asa ca trebuie sa iti creezi confortul ideal pentru tine cand esti online.

1,263 vizualizari in total, 3 vizualizari astazi

Comments 0

Leave a Comment