Costumarea si deghizarea se pot obtine foarte usor cu ajutorul perucilor si a tehnicilor de machiaj, insa sunt si alte variante ingenioase prin intermediul elementelor de recuzita care te pot sprijini in procesul de deghizare: lentilele de contact, genele false, palariile masive care ascund din trasaturile fetei sau chiar masti.

Acestea sunt modalitati interesante cu ajutorul carora iti poti ascunde identitatea pe ecran. Daca nu porti in mod uzual ochelari, vei observa incredibilul efect pe care il are o pereche de ochelari bine aleasa, ea schimband cu totul perceptia celor care te privesc.
Combinata cu un set de lentile de contact colorate, evidentiate printr-o tehnica de conturare a sprancenelor sau printr-un machiaj ce defineste nivelul pleoapei exterioare, asortata o culoare intensa la nivelul buzelor si o peruca bogata, atunci ochelarii iti vor asigura o transformare spectaculoasa.

Abordeaza o strategie de protejare a datelor tale personale daca esti preocupata de faptul ca adevarata ta identitate poate fi dezvaluita. Evita oferirea materialelor media gratuite de orice tip, accesibile publicului larg, sau evidentierea detaliilor personale, altele decat cele existente in materialele descriptive din profilele deschise pe site-urile de videochat. Poti opta sa iti dezvalui identitatea abia dupa ce te familiarizezi cu membrii din camera ta, si chiar apeland la mici trucuri de deghizare care sa starneasca imaginatia clientilor.

Fiecare barbat isi doreste sa ajunga la momentul in care va cunoaste persoana din spatele mastii, indeplinirea acestei dorinte facandu-l sa se simta special. Daca abordezi situatia in maniera aceasta, totul se va transforma intr-un joc al increderii, care, bineinteles, va functiona in beneficiul modelului de videochat.
Tine cont de faptul ca foarte multe modele de videochat au devenit faimoase si adorate datorita costumelor interesante pe care le poarta in timpul discutiilor cu clientii.

De asemenea, nu uita de faptul ca nu faci nimic imoral daca esti platita pentru un serviciu consensual si invata sa judeci meseria de model de videochat doar prin ochii tai, si nu prin cei ai societatii. In modul acesta, iti vei petrece orele la munca intr-un mediu relaxant si valorificat pe masura.

1,380 vizualizari in total, 5 vizualizari astazi

Comments 0

Leave a Comment