Te-ai decis sa urmezi o cariera ca si model de videochat, ai aplicat pentru angajare si esti chemata la interviu. Acum este momentul in care va trebui sa dai tot ce e mai bun pentru a primi raspnsul afirmativ pe care ti-l doresti din partea angajatorului. Doar prin demonstrarea calitatilor tale prin care devii cea mai buna alegere in satisfacerea nevoilor angajatorului vei reusi sa fii parte a echipei dintr-un studio de videochat celebru.

Noi iti venim in ajutor cu cateva sfaturi care te vor ajuta sa treci cu succes peste interviul de angajare.

Fii punctuala. Repeta in prealabil ruta locatiei unde va trebui sa ajungi pentru a sustine interviul. Lucrul acesta iti va fi de folos pentru a fi punctuala, deoarece vei sti conditiile de trafic ce ar putea aparea in aceeasi zi cu interviul. Rezerva-ti un timp suplimentar necesar pentru parcare, lifturi si alte mici chestiuni care ar putea duce la intarziere.

Alege o vestimentatie echilibrata. Nu este specificat nicaieri ca ar trebui sa alegi o rochie de seara pentru interviul de angajare ca model de videochat. Vestimentatia ta ar trebui sa para aleasa in cel mai mic detaliu, curata si deloc ostentativa. Mizeaza pe un top accesorizat cu un sacou si un pantalon. Chiar daca activitatea ca model de videochat presupune uneori si imbracarea unor haine mai extravagante, interviul de angajare trebui sa-l privesti cu seriozitate.

Mentine un contact vizual permanent cu angajatorul. Persoana care te va intervieva se va concentra pe raspunsurile tale, fara sa puna la indoiala interesul pe care il vei afisa. Mizeaza pe limbajul corporal, pe o gesticulatie fina si pe un contact vizual permanent, bineinteles, cu mici pauze. Excesul va parea artificial, iar persoana care te intervieveaza poate intelege ca fortezi acest lucru pentru a obtine jobul si nu pentru ca este un obiectiv important pe care doresti sa-l atingi.

Pregateste un set de intrebari si curiozitati despre job. Afiseaza respect si interes pentru studioul de videochat la care doresti sa te angajezi pregatind un set de intrebari despre afacere sau despre activitatea si modalitatea de desfasurare a jobului. Intrebarile si curiozitatile trebuie sa aiba ca subiect principal compania, si nu persoana ta.

Nu deveni insistenta. In cazul in care intervievatorul iti ofera o data anume sau un interval de timp in care vei primit rapsunul in legatura cu interviul de angajare, fii rabdatoare. Daca nu reusesti, corect este sa trimiti un e-mail sau sa suni pentru a verifica progresul tau.

Nu uita! Succesul vine prin rabdarea si seriozitatea pe care le dedici pe parcursul intregului proces de angajare.

Scapa de emotii si vino sa te angajezi la studioul nostru!

1,609 vizualizari in total, 8 vizualizari astazi

Comments 0

Leave a Comment