În calitate de gazdă înconjurata de mii de membri din toata lumea, trebuie să iti faceți un profil clar. Desigur o sa observi ca acest lucru vă va garanta mai mulți vizitatori și, cel mai important, mai mulți bani!
Este întotdeauna bine să ajungeți la utilizatorii existenți care v-au vorbit în prealabil, dar nu uitați ca trebuie să vă adresați și utilizatorilor noi! – Mențineți conținutul profilului dvs. Proaspăt (adaugati poze, filmulete) și actualizați-l în mod regulat, astfel încât clienții să se reîntoarcă pentru mai mult!

Acest lucru este vital ca model de videochat, pentru a te distinge de celelalte modele de videochat , prin actualizarea in mod regulat a profilului tau de model ,deoarece trebuie sa oferi in permanenta membrilor un motiv sa revina in camera voastra de chat

Imaginile sunt importante! În mod evident, clienții vor gravita mai mult spre acele fete care au fotografii pe profilurile lor decât cele care nu au! In mod regulat trebuie să arătați oamenilor că vă interesează să depuneți eforturi pentru a le atrage atentia  să vorbească cu voi pe webcam! De asemenea, poti adăuga teasere video pentru a oferi clienților o mică previzualizare a ceea ce arătați în cazul unui privat – adăugați cât mai multe doriți și scoate in evidenta ce ai mai frumos!

Există multe lucruri pe care le puteți face cu profilul vostru pentru a ajuta potentialii clienti să interacționeze cu acesta, chiar și atunci când nu sunteți conectata. Fetele noastre cele mai populare își actualizează Daily Diaries săptămânal, cu povești, pentru ca utilizatorii să se dorească să se conecteze cu ele, pentruca  unii o iau ca pe odistracție personală pentru a-și împărtăși fanteziile în continuare.
Veți afla în curând dacă profilul tau. are efectul dorit, deoarece clienții tai vor comenta fotografiile, înregistrările jurnalului, videoclipurile și feedbackul lăsat de alți clienți mulțumiți! În calitate de nodel de videochat, doresti ca atat clientii obisnuiti cat si cei noi, să iti revină in camera de chat  pentru mai mult – astfel încât să puneți o mulțime de gândire și efort în modul în care vă prezentați personajul online! Asigurate ca discutiile tale  sunt clare pentru membrii din camera de chat. – acest lucru este valabil și pentru membrii din cadrul serviciilor pentru adulți si non-adult.Spunând membrilor ce e mai bun la voi pentru ai intriga sa-si doreasca sa afle cat mai multe despre tine si sa-ti faca privaturi, – ceea ce înseamnă că faci bani!

1,549 vizualizari in total, 8 vizualizari astazi

Comments 0

Leave a Comment