Într-o lume interactivă în care există o mulțime de studiouri de videochat de ce sa alegeti Vixen Studio?Deoarece Vixen Studio este o compania romaneasca recunoscuta la nivel national si international, aici sunteti in siguranta, aici sunteti sigure și, cel mai important, plătim modelele  noastre la timp, de fiecare dată, chiar daca ele vor banii si din doua in doua ore!
Ca un model de videochat, vrei să știi că atunci când te loghezi pentru a câștiga bani, ai controlul asupra câștigului în fiecare minut și că poți să lucrezi atunci când ți se potrivește cel mai bine!

Flexibilitatea este importantă și cunoașterea faptului că vă puteți conecta atunci când vă place va crește puterea voastra ca model de videochat, de a face bani! Nu numai că puteti lucra din studiourile noastre de videochat ,puteți lucra din confortul casei, dar puteți lucra de asemenea și de pe telefonul mobil sau de pe tabletă în mișcare! Aveți acces la conturile voastre pentru a lucra pe telefon sau webcam, pentru a răspunde la mesaje, pentru a primi sfaturi despre clienți plătiți sau pentru a adăuga conținut foto / video nou.
Noi credem în a face câștigurile tale. astfel încât să știi exact ce să te aștepti  atunci când primesti banii!

 

Membrii de pe siteurile cu, care colaboram au libertatea de a alege si de a decide cat si pentru ce anume sa-si incarce conturile si ce fel de show isi doresc sa vada, fetele castigand bani din continutul pe care-l incarca chiar daca nu sunt online.

Ca model de videochat esti in totalitate responsabila pentru potentialul castig, asta o spun deoarece am avut o multime de modele care au fost foarte uimite de castigurile colosale pe care le-au avut intr-o singura zi!

 

 

Nu trebuie sa fii neaparat un model 90-60-90! Avem fete in studiourile  noastre de toate formele, dimensiunile și vârstele – și știm că sunt toate populare cu membrii de pe siteuri. Trebuie doar să ai o mare imaginație, un pic de încredere și nu este limita in succesul vostru cu noi!

1,560 vizualizari in total, 5 vizualizari astazi

Comments 0

Leave a Comment