In ultima vreme, din ce in ce mai multe tinere se intreaba acest lucru. De ce? Din pacate, piata locurilor de munca este foarte slaba din punct de vedere salarial iar fiecare dintre noi isi doreste tot timpul MAI MULT.

Este greu sa vizionezi vloguri cu femei/fete ce se machiaza cu produse profesionale ce costa cat 2 salarii minime pe economie. La fel de greu este sa astepti in statia de autobuz atunci cand pe langa tine trece colega de facultate la volanul unui bolid. In acele momente, toate fetele/femeile se intreaba daca nu ar putea face mai multi bani facand videochat. Raspunsul este unul simplu, cu siguranta ar face mult mai multi bani si mult mai usor.

Ce este videochatul de fapt? Este acea activitate pe care o femeie indiferent de aspect, varsta, IQ, etc. converseaza cu alte persoane ( de obicei de sex opus ) despre diferite subiecte sau pur si simplu asculta acea persoana, ii danseaza, il incanta, etc. Acest lucru tu il decizi – defapt aici consta experienta si antrenamentul de model de videochat. Stim cu toate ce vor barbatii de cele mai multe ori nu? Insa, nu este neaparat nevoie sa faci acel lucru, nu ? Noi te putem invata cum sa faci asta – pentru ca noi te putem invata cum sa devii tu cea care conduce conversatia si care este in control absolut asupra lucrurilor ce se intampla in jurul tau – pentru ca tu esti o femeie puternica si pentru ca tu meriti asta! Doar ai fost puternica si ai luat decizia sa ne contactezi nu ?

De foarte multe ori videochatul este confundat cu prostitutia insa acest lucru este cu totul si cu totul gresit. In 2019, videochatul este un job listat la fortele de munca, la fel cum a aparut titulatura de influencer, vloger, youtuber, etc. la fel a aparut si aceasta noua meserie/ocupatie de videochat.

La VixenStudio, lasam prejudecatile deoparte. Nu aplecam urechea catre ce spun cei din jur pentru ca avem o serie de goaluri si valori bine definite si reusim sa antrenam fetele ce se alatura echipei noastre, astfel in cat sa castige sume importante de bani. Din pacate sau din fericire, fetele VixenStudio sunt de cele mai multe ori, cele ce se machiaza cu produse ce costa 2 salarii minime pe economie, sau cele pe care le zaresti la volanului unui bolid. Tu ce faci? De care parte esti? La volan sau in statia de autobuz? Nu lasa pe maine ce poti face azi – contacteaza-ne si haide la interviu! Avem locuri limitate in echipa noastra – te asteptam!

1,753 vizualizari in total, 8 vizualizari astazi

Comments 0

Leave a Comment