Industria videochat-ului este mai mult decat logica sau chimie, in care poti dovedi in mod clar o reteta absoluta a succesului. Cu toate acestea, exista un top 10 „ingrediente” care garanteaza reteta succesului absolut unui model de videochat care doreste sa castige profituri cat mai mari in aceasta cariera.

10.Echipamentele sunt foarte importante in acest domeniu, dar dupa statisticile specialistilor din industria videochat-ului, acestea se plaseaza abia pe locul 10 in topul „ingredientelor” de succes. Cand vorbim de echipamente ne referim la tot ce tine de logistica necesara : camere video, lumini, calculator, microfon, etc.

9.Limba engleza. Majoritatea site-urilor de profil videochat sunt construite pentru consumatori vorbitori de limba engleza, asadar comunicarea cu acestia presupune bune cunostinte de limba engleza. Videochat-ul nu se refera doar la aspect fizic, ci si la activitatea intelectuala, asa ca importanta este si dezvoltarea unei tehnici de comunicare in limba engleza la un nivel cat mai avansat.

8.Pozele profesioniste sunt ca o carte de vizita pentru modelele de videochat. Membrii fac primele alegeri bazate pe pozele care apar pe site, de aceea este un ingredient de baza sa ai fotografii frumoase si diversificate.

7.Creativitatea este un alt ingredient important al retetei de succes. Felul tau de a fi, originala sau diferita, cu un stil aparte, sau poate cu o camera pe care sa o decorezi intr-un mod original si personal.

6.Construirea unui club (baze de date) de membri fideli.In momentul in care popularitatea incepe sa creasca pe site inseamna ca esti pe drumul cel bun. Vei observa ca multi dintre membrii care viziteaza site-ul se vor intoarce la tine pentru a descoperi tot mai multe lucruri despre persoana ta.
Ingredientele cheie aici se bazeaza pe o mentalitate business, branding si social media.

5.Implicarea in conversatiile cu membrii din camera ta este, de asemenea un element cheie. Un model de videochat nu trebuie sa uite ca in spatele unui nume de pe ecranul calculatorului se afla persoane, oameni adevarati.
Fii atenta la toate detaliile din timpul discutiei cu vizitatorul tau, intelege nevoile membrului si astfel il vei putea satisface obtinand fidelitatea.
Dorinta de a-l satisface nu trebuie sa dispara, fii versatila si exprima-ti mereu aprecierea fata de membri.

4.Timpul petrecut online, in baza unui program bine organizat, de obicei la aceleasi ore este necesar pentru a deveni un model de succes. Trebuie sa te focusezi si sa fii determinata pe treaba pe care o ai de facut. Programul de lucru se respecta ca la orice alt job. Nu poti avea succes si performanta financiara in aceasta industrie daca nu lucrezi 8 ore pe zi, 5-6 zile pe saptamana.

3.Aspectul fizic este, de asemenea, o carte de vizita pentru modelul de videochat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ai corpul perfect in tiparul 90-60-90. Un corp bine ingrijit, o coafura si un machiaj impecabil, haine frumos asortate sunt ingrediente cheie in ceea ce prezinti vizitatorilor tai. Traieste si mananca sanatos, odihneste-te suficient pentru a nu aparea obosita in fata camerei, fa-ti un abonament la sala. Aceste obiceiuri te vor ajuta nu numai in cariera de model, ci si in viata reala.
Investeste in persoana si in imaginea ta : in haine, accesorii, make-up, intretinere corporala.

2.Personalitatea modelului online este construita pe baza persoanei care esti in viata de zi cu zi, pe felul in care te comporti.
Aici ingredientele cheie sunt abilitatile de comunicare, care presupun sa discuti cu toti membrii, o personalitate plina de sarm si farmec, dar si o personalitate cu latura mai sexy, uneori usor perversa, distractiva si prietenoasa, sociabila, concentrata si determinata pe ceea ce are de facut.

1.Mentalitatea si personalitatea reala a modelului de videochat.
Poti beneficia de cele mai performante echipamente tehnice, sau sa ai cele mai bune cunostinte de limba Engleza, aspect fizic fara cusur, o personalitate debordanta de atitudine si expresivitate, dar daca nu esti construita pentru acest tip de job ca mentalitate, reteta succesului va esua.
Ingredientele cheie unei mentalitati indreptate spre performanta in acet job constau in lipsa prejudecatilor, intr-o personalitate puternica cu incredere in sine si ambitie.
Rabdarea, dedicarea si pasiunea pentru acest domeniu este un atu important. Mai exact, trebuie sa iti faca placere atunci cand lucrezi, sa nu fii rusinata ca esti model de videochat, ci sa ai atitudine pozitiva !

Modelele de videochat sunt tinere care performeaza in fata camerelor de filmat, care isi arata trupul si interactioneaza cu vizitatori de peste tot in lume. Niciodata nu trebuie sa uitat faptul ca dincolo de fiecare ecran si tastatura se afla un om real care face diferenta intre un film pentru adulti inregistrat si ceea ce un membru gaseste pe site-ul de videochat, si anume interactiunea live.
Succesul in orice cariera, din orice domeniu, nu poate fi obtinut decat daca iti place si daca apreciezi ceea ce faci, asa ca este imposibil sa devii model de videochat de succes daca nu iti place sa fii admirata si sa interactionezi. Felul fiecaruia de a fi nu poate fi schimbat, iar daca esti extrovertita si dezinvolta, poate fi oportunitatea vietii tale sa fii tu insuti, sa intretii prietenii online, si sa faci si bani din asta.

1,080 vizualizari in total, 2 vizualizari astazi

Comments 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Raluca

    June 19, 2018 | Răspunde

    wow! se vede ca sunteti de multa vreme in videochat, le cam stiti pe toate! este clar ca vixenstudio este cel mai tare de pe iasi!

  • Leave a Comment