De cele mai multe ori, lucrurile simple aprind acea scanteie. Unele dintre acestea pot fi foarte evidente iar altele mai putin evidente – less its more!

Cercetatorii britanici spun ca femeile cheltuie mai mult de 180 000 de lire sterline într-o viață pe produse de frumusețe, dar consilierul Relate Mo Kurimbokus spune : „Când o femeie nu poartă makeup, frumusețea ei naturală este expusă.”

Make-up sters.

Acest lucru se întâmplă când uităm să improspatam machiajul după o noapte lunga. În mod surprinzător, după cum explică Paula: „Bărbații găsesc acest lucru sexy, pentru că arăți ca și cum tocmai ai facut sex. Îi amintește cat de frumoasa esti imediat dupa actual in sine”.

Abdomen rotunjit

Cu toate ne-am dorit un abdomen ca Geri Halliwell, dar barbatii găsesc de fapt si burtica atrăgătoare.

Vergeturi
Acele linii argintii sunt blestemul vieții celor mai multe femei, dar unor bărbați chiar le plac! Mo explică: „Ce o face cu adevărat femeie pentru un bărbat este o femeie ce este naturală”. Măsurătorile îi reamintesc unui bărbat despre copilul pe care l-au creat împreună și de angajamentul său față de ea. Este, de asemenea, un detaliu intim al corpului unei femei pe care doar el il cunoaste atat de bine. ”

 

Mesaje pline de lipici/pupici

După o noapte petrecută împreună cu fetele, un apel telefonic sau un simplu mesaj pentru a mărturisi cât de mult îti lipsește el pare a fi o idee nu prea buna in acel moment insa va face minuni!

Puneti in aplicare aceste sfaturi si veti vedea cum vor decurge toate lucruruile!

1,559 vizualizari in total, 4 vizualizari astazi

Comments 0

Leave a Comment