Iata o lista a catorva motive pentru care barbatii iubesc femeile si pentru ce ar trebui sa investeasca mai mult timp pentru a demonstra femeilor din viata lor cat de mult le iubesc si le apreciaza:

1. Barbatii iubesc femeile pentru ca se intretin si sunt mereu curate. Femeile sunt mai curate si mai ingrijite decat barbatii, ofera mai multa atentie modului cum arata si cum miros. Inca din momentul in care ies din dus, cu parul abia spalat, sau in clipa in care se pregateste sa iasa pe usa, femeile vor emana miros de prospetime si curat.

 

2. Barbatii iubesc femeile pentru ca nu sunt fiinte egoiste. Femeile, in comparatie cu barbatii, sunt mult mai generoase. Ele sunt cele care aduc bautura la petreceri, iti vor ura mereu „La multi ani” si nu vor uita niciodata sa iti ofere si un cadou de ziua ta. In plus, daca le tratezi asa cum merita te vor ajuta sa faci si curatenie dupa petrecere. Trebuie sa oferi si reprocitate gesturilor, altfel vei primi un „adio”.

3. Barbatii iubesc femeile iertatoare. Daca ai calcat stramb si ai gresit cu ceva, nu trebuie decat sa iti ceri iertare atingand punctele sensibile ale femeii. Astfel, totul va fi dat uitarii. Trebuie sa pari afectat cu adevarat de situatie, sa ii spui ca ii intelegi sentimentele, si ca nu se va mai intampla si a doua oara.

 

4. Barbatilor le plac femeile nebunatice. Ei isi doresc mereu sa incerce lucruri noi si ciudate in dormitor. Insa, ca barbat, trebuie sa fii mereu atent la modul in care iti femeia iti raspunde la aceste dorinte. Se intampla, uneori, ca cele care vin cu propuneri indecente sa fie chiar ele, iar aceste partenere nu trebuie lasate libere.

5. Barbatii iubesc femeile pentru latura lor umana. Sigure, uneori de neinteles de catre barbati, dar cu mici diferente, femeile sunt asemanatoare cu barbatii. Pot sa sa stea intinse pe o canapea, sa se bucure de o sticla de bere, sa urmareasca televizorul pana adorm si sa se excite la fel ca barbatii.

6. Barbatii iubesc femeile pentru ca mereu vor avea la indemana „borcanelul cu miere”. Acesta este unul dintre motivele evidente. Un barbat sarutat de „noapte buna” doar pentru a-i demonstra aprecierea fata locul care iti ofera multa fericire, va fi mereu incantat si va aprecia femeia.

7. Barbatii iubesc femeile pentru ca o treime din creierul lor gandeste ca un barbat. Acest lucru este dovedit stiintific si poate fi motivul pentru care femeile ii asculta pe barbatii care vorbesc despre Messi sau alte subiecte privind fotbalul, desi ele nu sunt nicidecum interesate de acest sport. Faptul acesta demonstreaza ca le pasa mult de opinia barbatului despre fotbal.

1,609 vizualizari in total, 8 vizualizari astazi

Comments 0

Leave a Comment