Socializarea si retelele de socializare au devenit un lucru de care suntem tot mai dependenti si sunt tot mai importante in dezvoltare si progres. Sociabilitatea este definitia si scopul naturii umane si ajuta la intarirea legaturii unui individ cu o comunitate.
Pe de alta parte, cybercultura este o etapa a prezentului in civilizatia tehnologica.

In baza tehnologiilor virtuale si Social Media, cybercultura stabileste relatii sociale, sentimentale si emotionale, intre doua persoane online.
Social Media are la baza valori care ajuta in obtinerea succesului in plan social online si anume, vizibilitatea, popularitatea, reputatia si puterea de influenta.
Un factor important al retelelor de socializare este relatia dintre editor si urmaritor, care poate fi usor distrusa din cauza unei lipse de intimitate si apropiere.

Si in industria de videochat se aplica toate aceste informatii.
Se cunoaste faptul ca site-urile de videochat sunt niste platforme de interactine online intre clienti si modelele de videochat, practic, intre oameni. Un client nu se inscrie pe aceste site-uri doar pentru a admira un aspect fizic placut, ci este interesat si de o personalitate empatica a modelului, astfel ca in acest domeniu al videochat-ului sunt cauutate modele care pe langa faptul ca stiu sa fie sexy si senzuale, au in acelasi timp si firi prietenoase, atente si comunicative.
Exista clienti care nu mai cauta modelul de „porn star” , ci mai curand o fata cu care sa aiba o legatura mai personala, mai apropiata.
Din motivul acesta retelele de socializare dau rezultate cat mai bune: in prima faza atragi noi potentiali membri, apoi reusesti sa mentii interesul clientilor fideli interesati de aceeasi persoana. In plus, sunt multi clienti care nu doresc un spectacol fara a se fi creat mai intai o legatura intre el si model, fara sa stie cat mai multe detalii despre persoana de pe ecranul lor. Isi pun mereu intrebari, au fantezii despre cum arata modelul in viata reala cand nu este online, se intreaba despre ce placeri sau hobby-uri are in timpul liber, care este programul pe platforma online. Majoritatea dintre membri sunt curiosi si vor sa cunoasca raspunsuri la tot felul de intrebari.

Interactivitatea online a devenit o nevoie a timpului prezent. Cu cat esti mai vizibil si mai expus in social media, mai popular, cu autoritate, cu atat influenta este mai reala.

1,229 vizualizari in total, 3 vizualizari astazi

Comments 0

Leave a Comment