Video chat-ul este o formă de comunicare între două sau mai multe persoane, care poate fi gratuită sau plătită, ce se desfășoară prin intermediul unui web cam sau a unei camere video conectate la un computer.

Ceea ce puține persoane știu despre video chat este că această formă de socializare poate fi de mai multe feluri. Cel mai adesea persoanele care apelează la aceste servicii o fac fie din pură curiozitate, fie din cauza ușurinței de a fi o persoană mai îndrăzneață prin intermediul online-ului.

După modalitatea de plată servicii de comunicare pot fi gratuite sau contra cost. Există site-uri de comunicare gratuite, care nu implică niciun fel de cost, într-adevăr fiind mult mai puține decât cele în care serviciile de comunicare sunt plătite. Cele care presupun achitarea unor sume de bani au cunoscut o dezvoltare și diversitate în ultimii ani foarte mare. Varianta plătită a video chat-ului implică o comunicare ce se desfășoară între un model online, denumit și operator de video chat sau hostess online și un client sau vizitator.

În funcție de conținut video chat-ul plătit se împarte în două categorii, și anume: video chatul cu conținut non-adult și cel cu conținut pentru adulți.

Categoria video chat-ului non adult presupune ca persoanele implicate în discuție să abordeze subiecte comune lipsite de caracter erotic sau care implică scene de nuditate sau care simulează acte sexuale în fața camerei video. Acest tip de video chat se pliază foarte mult pe zona de online dating și de socializare în mediul virtual.

Video chat-ul cu conținut pentru adulți este cel mai preferat de clienți. Acest tip de serviciu presupune purtarea unor discuții cu caracter erotic, ce se desfășoară într-un cadru privat și intim, neexcluzând scene de nuditate. Video chat-ul cu conținut pentru persoanele adulte se ramifică în trei categorii: hardcore (porno), softcore și glamour. Video chat-ul hardcore este cel în care modelul este  dezinhibat de prejudecăți și pune accent ridicat pe nuditate și show-uri erotice. Tipul de video-chat softcore implică ca modelul să poarte diverse conversații cu tentă erotică în care să-și arate treptat senzualitatea și seducția.

Modelul glamour este cel mai des căutat de studiourile de video chat și presupune ca operatorul de video să stăpânească arta conversației, având o alură sexy, însă misterioasă. În cadrul acestui tip de video-chat rafinamentul face persoană să fie inaccesibilă ceea ce este invers proporțional cu atracția clienților pentru lucruri inaccesibile sau interzise.

După locul în care se desfășoară video chatul acesta poate fi: video chat de acasă sau video chat la studio. Video chat-ul de acasă se desfășoară în locuința personală deținută cu orice titlu, folosind aparatura personală. Video chat-ul realizat în studio presupune ca activitatea să aibă loc într-un loc special amenajat cu lumini și aparatură tehnică ce asigură performanțe maxime și câștiguri cât mai mari. Ponderea dintre aceste două forme de video chat se înclină în favoarea video chat-ului de la studio, deoarece implică mai puține costuri pentru model și beneficiază de toate facilitățile necesare pentru a realiza câștiguri fabuloase.

1,117 vizualizari in total, 2 vizualizari astazi

Comments 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Olivia

    October 2, 2018 | Răspunde

    Atunci cand lucrezi ca model de videochat conteaza foarte mult sa fi implicata si sa ai dotrinta de a fi intr-o continua dzvoltare,indiferent daca lucrezi pe site-uri de adult sau non adult ambele categori necesita seriozitate si o foarte mare vointa. Eu prefer ambele categori deoarece sunt total diferite una de alta iari fie care are avantajele sale.

  • Leave a Comment