Daca vrei sa devii un model de videochat plin de succes si cautat, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte , asa ca retine cateva din aceste secrete data viitoare cand te afisezi in fata camerei de filmat.

Zambeste in permanenta si incearca sa razi cat mai des. Pentru mentinerea contactului personal foarte util este privitul in mod direct in camera web.

Misca-te in mod constant in fata camerei. Pagina ta de prezentare contine o galerie de poze realizate in mod automat la fiecare 5 minute din timpul in care esti online. Membrii care viziteaza aceasta galerie vor sa observe cum este reprezentatia ta, iar daca tu esti mereu in aceeasi pozitie, fara zambet si plictisita, acestia isi vor muta atentia in alta parte.

Vizitatorii Guest si Exit din pagina de chat nu trebuie ignorati. Acestia desi nu iti pot vorbi, tu o poti face ei reprezentand potentiali clienti care te vor vizita ca membri daca esti politicoasa cu ei.

Decoreaza mereu in fata camerei ceva incitant, atragator, de exemplu, niste jucarii sau diverse costumatii pe care le-ai putea imbraca.
Daca trebuie sa faci lucruri nu prea sexy, de preferat ar fi sa le faci in afara razei de filmat a camerei, astfel incat membrii sa nu le observe.

Intotdeauna ar fi bine sa gasesti o cale sa indeplinesti orice dorinta, e necesar sa ai spirit inventiv si creativ atunci cand conversezi cu clientii.

Pronunta des numele clientului, mai ales atunci cand adresezi intrebari, astfel incat acesta sa se simta important si sa-si dea seama ca discuti in mod direct cu el.

Imparte atentie tuturor membrilor prezenti in chat. Trebuie sa procedezi in asa fel incat fiecare membru sa-si doreasca sa te separe de restul clientilor din camera de chat.

Chiar si in momentele in care trebuie sa mananci, poti face din asta un adevarat spectacol. Joaca-te cu mancarea intr-un mod distractiv si sexy.

Trimite des sarutari clientilor si castiga cat mai mult timp petrecut in Private.

Procedeaza in asa mod incat membrii vor cunoaste programul turelor viitoare.
Aminteste-le clientilor tai ca pot scrie adresa lor de mail in pagina ta de prezentare si ca pot fi anuntati in mod automat atunci cand esti online. Acesta este un instrument de marketing foarte important si folositor pentru tine.

Trebuie sa inveti si sa cunosti bine ceea ce vede clientul tau pe ecran sau atunci cand este in chat cu tine, ca sa il poti ghida ce butoane sa activeze. De exemplu, ar fi bine sa stii sa-i spui cum sa faca sa intre cu tine in Private sau cum sa iti ofere un bacsis.

Intotdeauna sa ai manichiura si pedichiura ingrijite, colorate si sexy, nu rupte sau sterse, pentru ca in imaginile de aproape nu vor arata deloc bine.

Schimba-ti costumatia in timpul conversatiei, asta creeaza diversitate si membrii vor aprecia prestatia ta si arhiva de fotografii.

Invata cum sa folosesti camera video mereu in avantajul ta. Misca in mod permanent directia de focalizare in asa fel incat arhiva ultimei ore de program sa arate plina de viata si incitanta, nu plictisitoare si monotona.

958 vizualizari in total, 6 vizualizari astazi

Comments 0

Leave a Comment