Dupa cum am mai zis , imaginatia ta ca model de videochat este cea mai mare sursa de bani, timp in care imaginile fac o cale destul de lunga pentru a va garanta siguranta  revenirii membrilor in camera ta de chat, dar mai mult pentru a aduce si  un nou traffic!

Modelele noastre de success isi pun pe profilul lor, tot felul de fotogfrafii atractive care-I determina pe membrii site-ului sa intre in privat pentru a se distra.

Membrii isi doresc sa poata face fata textului pe care il scrii si vocii tale, asa ca este important sa scrii la profilul tau ceia ce te reprezinta.Spre exemplu daca iti doresti sa joci rolul unei amante, cu fetisuri si BDSM, iti faci fotografii in acest stil pentru a-I atrage pe membrii care-si doresc sa ajunga la acest tip de fantezie!


Nu numai că puteți adăuga fotografii la galeria ta. gratuită, pe care toți membrii înregistrați o pot vedea, dar aii și opțiunea de a câștiga bani în plus chiar și atunci când nu esti conectata, având albume private! Aceste albume oferă membrilor mai multe fotografii pe care le pot vizualiza membrii și esti plătita de fiecare dată când le acceseaza. Nu există nici o limită pentru câte dintre aceste albume poți avea și le poți face pe teme diferite pentru a satisface o gama diversa de fantezii.Te-ai putea imbraca ca o secretara la un birou, o scolarita sau o asistentă medicală!

In momentul in care te hotarasti sa adaugi la profilul tau noi poze, trebuie sa te gandesti cam ce impresie ai vrea sa le oferi miilor de membri care iti acceseaza camera ta de chat in fiecare zi, ce te-ar deosebi de restul fetelor de pe chat. Fiecare model de videochat isi scoate in evidenta ce au mai frumos. Unele modele de videochat le arata ca sunt tatuate, unele ca sunt supuse, altele ca au un par frumos, chiar daca restul lucrurilor de baza ar fi sa fii imbracata intr-o lenjerie  sexy cu tocuri atrag  membrii in camera ta de chat. Este foarte simplu sa faci toate aceste lucruri si sa castigi foarte multi bani in plus!

1,573 vizualizari in total, 5 vizualizari astazi

Comments 0

Leave a Comment