Buna dimineata!

Buna, draga mea – esti fresh in dimineata asta! Super!

Da, a avut grija cineva sa ma trezeasca foarte devreme astazi.

Asa da, de dimineata e numai bine, nu stiam ca ai un iubit sau ..

Ah, nu! Nu stiu de ce, dar nu esti singura care crede ca am facut sex in dimineata asta… e asa de bine dimineata?

Pai, nu stiu trebuie sa incerci tu si sa vezi cum este.

Hmm, sa stii ca voi incerca … cu prima ocazie :))

Esti funny! :))

 

Trebuie sa va povestesc! Ma aflu intr-o casa imensa, cu un mobilier din lemn masiv, totul decorat cu siguranta de cineva ce detine cunostinte vaste in domeniul design-ului interior – totul se potriveste perfect, culorile, mobilierul, totul! Mihaela imi prezinta o mica parte din ceea ce inseamna VixenStudio. Dupa atata timp, aflu detaliile despre ce reprezinta ceea ce am vazut inscriptionat pe acea masina din parcare de la universitate.

Aflu ca, de fapt, videochatul nu este strans legat de ceea ce inseamna filmele pentru adulti – din pacate se pare ca asa a fost reprezentat de majoritate insa, sunt fete si femei ce pur si simplu danseaza, vorbesc sau provoaca interlocutorii. Aflu ca sunt foarte multe fete care lucreaza la VixenStudio ce nu au folosit niciodata jucarii sexuale si tot ce au facut a fost doar sa danseze in fata camerelor, sa se aranjeze foarte bine si poate, in sesiuni private, sa ofere ceva mai mult interlocutorului – interesant!

Cel mai interesant este faptul ca, pentru doar cateva ore pe zi, timp de o luna, sunt modele la VixenStudio care sunt platite cu sume ce depasesc poate de 10-20 de ori salariul minimum pe economie in Romania. Nu ma las coplesita de mirajul banilor – cu siguranta nu, insa consider ca este o experienta ce ar merita macar incercata, gustata!

… va urma! Citeste si episodul urmator pentru a afla mai multe!

1,384 vizualizari in total, 5 vizualizari astazi

Comments 0

Leave a Comment