Acum, daca este sa vorbim despre frumusete, trebuie sa fim oneste cu noi in primul rand si mai apoi cu cei din jurul nostru. Noua, femeilor, fetelor, ne place cel mai mult sa fim admirate, sa fim privite, sa fim complimentate – nu este asa? Intr-adevar sunt femei/fete care vor spune ca nu este adevarat si ca nu le place acest lucru, insa, parerea mea sincera este ca au ele un motiv pentru care spun asta. E scris si in ADN-ul feminin, femeia adora sa fie privita, admirata, punct.

Acum ca am stabilit ceea ce ne place (unul din multe alte lucruri) ne aplecam si spre femeia din 2019, femeia sau fata ce se doreste sa fie in fiecare zi cea mai buna versiune a ei – si, deci, doreste sa ajunga sa lucreze facand ceva ce adora – ati prins ideea?

Asadar, pentru cei care nu au inteles mesajul transmis printre randuri, poti face bani facand ceva ce iti place, sa fii admirata, privita, complimentata si sa fii platita pentru asta – pe bune?! Da! Cam asta inseamna videochatul. Stiu ca poate multi care vor citi acest articol ma vor linsa in vorbe si comentarii insa, de ce nu suntem sinceri cu noi insine pentru cateva momente? Stim ca timp de cativa ani aceasta industrie a fost oarecum denigrata de marea majoritate si de ce? Pentru ca este o industrie noua, pentru ca este vorba de foarte multi bani la mijloc si, bineinteles, nu toata lumea e pregatita pentru asta. De aceea, mai ales in Romania, videochat-ul este de cele mai multe ori, fratele mai mic al prostitutiei si ,bineinteles, este judecat dupa gradul de “rudenie”.

1,367 vizualizari in total, 5 vizualizari astazi

Comments 0

Leave a Comment