Este intuneric, bezna si frig. Un sunet extrem de enervant si insistent imi spune in cel mai urat mod posibil, buna dimineata. Deschid ochii, si vad ca este ora 8:23 – „oh my god” zic, vecinii astia chiar nu au somn nici in weekend? Inconfundabila bormasina se aude de parca cineva ar da gauri in camera alaturata – de dormit nu se mai poate, asa incepe un weekend de Octombrie.

Daca ai ratat episodul de ieri, protagonista acestei serii de articole, este Monik – da cu „k” – nu stim inca de ce, poate in episoadele ce urmeaza vom afla, nu uita sa de dai un follow 🙂

Stau in chirie cu inca 4 fete intr-un apartament cu 2 camere. Este un apartament modest, si se pare ca centrala nu functioneaza cum ar trebui – sau poate Alina, una din colegele mele a inchis-o din nou ? In weekend raman mai mereu singura, fetele pleaca mereu acasa – probabil le este dor de casa – mie nu, sau cel putin nu inca.

Merg la bucatarie, pregatesc o cafea si imi aduc aminte de intamplarea de ieri. „Pfai, ce buna era tipa aia de ieri din statia de autobuz. Ce dracu’ scria pe masina aia, vixi, voxy, VexI, ah. Vixen, da! … asta era, VixenStudio.„. Nu stau pe ganduri, si caut pe Google ” Aha, deci e un studio de videochat – hmm, oare cum functioneaza treaba asta mai exact?

Imi aprind o tigara, imi pun o ceasca de cafea si incep sa citesc mai multe despre acest VixenStudio si despre ce se face mai exact acolo.

Ding-Dong! ( suna telefonul – trebuie sa schimb tonul de apel, incepe sa ma sece )

R: Ce faci, fata? te-ai trezit?

Eu: Da, draga, uite beau o cafea, abia ce m-am trezit, tu ce faci?

R: Sunt mahmura am fost aseara la o plimbare cu .. stii tu si s-a lasat cu altceva.

Eu: Pe bune? Nu te cred! Hai la mine la o cafea sa imi povestesti TOT!

R: Nu pot, esti loca? abia ma dau jos din pat, am o migrena grava, haide tu la mine!

Eu: Termin tigara si vin direct, you bitch, auzi la ea ti-ai tras-o aseara, a?

R: Hei, lasa vorba si vino mai repede!?

Eu: Ha ha! chem taxi, pa!

Ea „R” este una din cele mai bune prietenele ale mele. Este din acelasi oras cu mine si este in anul 2, la FEEA – sta in camin si este probabil din multe puncte de vedere femeia perfecta, perfect de nebuna – intelegeti voi, nebuna de viata chiar nu are probleme psihice :)) sau cel putin asa cred.

Ding-Dong!

Suna telefonul din nou ” Cine o mai fi acuma? Aaa..

.. ne vedem in episodul urmator – oare cine suna acum? Oare ce ii va povesti „R” Monikai si oare ce concluzii a tras Monik despre ce a citit pe Internet?

1,509 vizualizari in total, 3 vizualizari astazi

Comments 0

Leave a Comment