… din episodul trecut

Monik – haide, sa mergem, plecam la Dorna!

Ahh, dansam… mergem, Dorna? $#$!?

Haha, ce funny esti 🙂 imi place ca te distrezi si te simti bine! In 2-3 ore suntem la Dorna, mai iau ceva cu noi pe masina?

Daaaa, mai vreu sampanie!?

Wohoo!! Ce nebuna esti, show your boobs, girl!!!

Asa imi imaginez ca s-a intamplat din moment ce am ajuns la Dorna goala pusca in patul altcuiva. Aveam o parere foarte proasta despre mine…

Buna dimineata! Heeyy, pune ceva pe tine rapid, nu de alta, dar chiar si dupa 24 de ore de party ..

Scuze! As vrea sa plec acasa!

Hey! Stai putin, nu, ce s-a intamplat? Nu te nelinisti, nu fi prostuta, R te-a dezbracat, ai varsat sampanie pe tine 🙂 nu a profitat nimeni de tine 🙂 you’re in good hands. Vezi ca ai in sifonier haine de schimb, pune ceva pe tine si te asteptam jos in living – the show must go on!

Oh my God – habar nu am ce fac, unde sunt? unde imi este telefonul. Fuck, Monik you rock girl! Asta imi suna in cap, insa eram oarecum mai linistita. Nu stiu ce mi-a facut baiatul asta, insa tind sa am incredere in el? Pe dracu, nu m-am indragostit absolut deloc, dar are el o carisma ce inspira incredere.

Ma cobor din pat, si ma vad goala intr-o oglinda imensa – hmm, eu chiar arat bine, ce sani am, sunt sigura ca doar la asta se gandea David cand a intrat in camera – eh, ce sa fac, poate aseara l-as fi lasat sa ma surprinda :)) haha, Doamne ce prostii vorbesc.

Ma imbrac si cobor in Living :

Monikk, ce faci?? Nu te-am mai vazut de un car de ani, ce cauti aici?

What?! …. tu ce faci aici?

Nu-mi vine sa cred  cu cine ma intalnesc aici – WTF sunt la Dorna? Visez? sau ce se intampla?

… va urma.

 

 

1,640 vizualizari in total, 4 vizualizari astazi

Comments 0

Leave a Comment