De cele mai multe ori, o veste buna este urmata de una rea si asa mai departe. Nu degeaba este zicala „dupa ploaie vine soare” – pentru ca cel ce a spus-o era mai pozitiv si ,de fapt, voia sa spuna dupa soare vine intotdeauna ploaie, doar asa se poate spune ca de fapt dupa ploaie evident ca apare soarele. Sper ca nu te-am pierdut de tot 🙂 cugetam eu cu mine insami intr-o vineri dimineata, sorbind dintr-o cafea fierbinte, parca asteptand sa mi se incarce bateriile si sa o iau din loc.

Chiar daca am avut o saptamana plina, este imbucurator faptul ca, in mai putin de 12 ore, pot spune ca am intrat in week-end. In seara asta ma vad cu „Bruneta” de la universitate la un pahar cu vin – se pare ca iesitul la o cafea este destul de demodat, femeile ce se respecta ies acum la un pahar cu vin.  Bineinteles ca nu mai luam in discutie implicatiile condusului dupa un pahar cu vin – sa consideram ca mergem cu taxi.

Buna, draga… da, in 20 de minute maxim ma pornesc spre tine.

Din pacate, nu prea stau nici eu bine cu banii – ai nevoie de multi?

Ohoo, cu cine crezi ca vorbesti? Nu am detinut astfel de sume :)) cred ca ai o parere gresita despre situatia mea financiara.

Banii sunt, au fost si vor fi o problema – si nu doar atunci cand sunt insuficienti si ( spre mirarea mea ) chiar si atunci cand sunt „prea” suficienti. Oricum in povestea mea vom atinde doar partea „insuficienta” – nu am ajuns la nivelul arhisuficientului … inca! :)) Da, am sperante ( nefondate ) ca voi ajunge si acolo.

Vorbisem la telefon cu „R”, ar fi avut nevoie de ceva bani imprumut si cand a spus „ceva”, s-a referit mai exact la 1000 de euro – fuck? era cam grabita de ce are nevoie de asa multi bani nu a apucat sa imi spuna … hmmm..

Auzi, fata, da de ce ai nevoie de atatia bani?

Chiar vrei sa iti explic acuma ?

Hmm normal ca … DA!

E destul de lunga si complicata povestea! Hai la mine si iti spun, defapt nu, hai sa ne vedem in Tudor, da-mi un telefon cand ajungi.

Trebuie sa ajung la facultate, poate ne vedem pe la 12 ..

Cand vrei tu, eu nu merg la facultate azi…..

What? Ce dracu’ ai patit? Inseamna ca e grava treaba?

Pai…

…. va urma!

1,656 vizualizari in total, 5 vizualizari astazi

Comments 0

Leave a Comment