Ma pregatesc sa fiu cat mai sexy – vreau sa impresionez in seara asta. Da stiu 🙂 nu ma vad cu un barbat, insa chiar si si pe Mihaela vreau sa o impresionez. Nu stiu de ce ,insa femeia asta insufla atat de multa sexualitate, feminitate — sigur nu imi plac femeile ( cel putin nu in felul la care va ganditi voi ) ,insa felul ei de a fi starneste in mine o alta latura a mea ce ma incita. Imi pun tocuri, o rochita neagra scurta, un chilotel minuscul si … stii ceva nu imi voi lua sutien. Sunt o femeie frumoasa, am sanii fermi si frumosi, in seara asta ii voi lasa sa starneasca ganduri obraznice.

Imi chem un taxi si in doar cateva minute ajung la local – se pare ca este deja o rezevare facuta pe numele Mihaelei. Ospatarul ma conduce la masa si tocmai ce primesc mesaj de la Mihaela in care imi spune ca va intarzia putin. Imi comand un Martini si astept. Incerc sa imi fac tot felul de scenarii despre cum ar trebui sa pun problema cu banii. Stii, e foarte bine ca intarzie ( imi zic ) astfel am timp sa imi pun in ordine gandurile si sa gasesc cea mai buna versiune a povestii, referitoare la bani.

– Buna, scuze ca am intarziat!
– Nu este nici o problema, nici eu nu am ajuns de foarte multa vreme!
– Atunci inseamna ca iti place mult.. Martini!

( Nu am vrut sa spun ca am 20 de minute de cand am ajuns si deja terminasem paharul de Martini – wow foarte atenta la detalii )

– Da! :)) adica nu.. doar ca ..
– Nu e nimic, stiu ca m-ai asteptat mult, scuza-ma!

Mihaela ca de obicei cu vorbele la ea. O femeie sigura pe ea, foarte desteapta, cu o sclipire de actrita in ochi – foarte bine machiata, impecabila aparitie – bineinteles, ma blocheaza, nu sunt in largul meu, ma simt evident in inferioritate.

– Hei, nu te crispa 🙂 asta e felul meu de a fi, insa nu am intentia de a te pune intr-o postura proasta. Spune-mi, ce mai faci? Ce ai mai facut?

Wow 🙂 2-0 pentru ea in doar cateva minute, cred ca imi citeste gandurile?

– Pai, nu foarte multe, insa chiar asteptam sa ma vad cu tine. Intre timp, facultate, casa, si mai nimic altceva, am recuperat din cursuri, stii tu .. boring stuff… nu cred ca te intereseaza…
– Scoala nu este ceva boring sau mai degraba, nu ar trebui sa fie! De ce mai mergi la scoala daca e boring? Nu fi prostuta 🙂 mergi la scoala cu drag, focus pe materiile ce iti trebuiesc si planuieste-ti viitorul pas cu pas 🙂 nu face greseala a 90% din studentii de azi.

Raman blocata pret de cateva secunde – creierul meu soarbe fiecare vorba pe care Mihaela o spune. Wow, femeia asta e psiholog? Habar nu am care e faza, insa in fiecare secunda ma inspira, are vorbele la ea – ma castiga in totalitate.

– Mihaela.. eu…

1,375 vizualizari in total, 5 vizualizari astazi

Comments 0

Leave a Comment