De mai bine de 15 ani, o afacere de succes e in continua crestere in Romania : videochatul !

Videochatul este o industrie in plina ascensine in tarile din estul Europei, ca Ucraina, Cehia, Bulgaria si Rusia.

Romania s-a remarcat ca lider de piata si a devenit capitala femeilor frumoase care se dezbraca în fata unei camere web pentru bani.

Sexy business woman sitting on office chair and talking on mobile phone.

Industria de videochat din Romania aduna profituri remarcabile, undeva la peste 300 milioane de euro in fiecare an, ceea ce ne face lideri pe piata din Europa.

Estimarile realizate de oamenii din aceasta industrie arata ca sunt peste cinci mii de studiouri rasfirate peste tot in tara si peste o suta de mii de modele care lucreaza fie in studiouri, fie de acasa.

Cum a ajuns totusi aceasta industrie sa fie atat de bine dezvoltata in Romania?

Femeile frumoase care stiu sa lege o conversatie in limba engleza, nevoia de bani si internetul de mare viteza sunt cateva din secretele din spatele acestei afaceri de succes.

Internetul de viteza mare a pus Romania pe harta videochatului. E important sa ai o conexiune buna cand faci videochat ca sa fii vazuta clar, fara intreruperi sau cadre pixelate si ,din fericire, Romania are cel mai bun internet din Europa.

Videochatul are priza buna la romancele tinere carora le este greu sa-si gaseasca un job care sa le permita sa traiasca decent, mai ales la inceputul carierei. Un salariu minimum in Romania abia ajunge sa satisfaca nevoile unei tinere, in timp ce videochatul promite castiguri de mii de euro lunar, bani cu care o fata viseaza sa-si cumpere o casa sau sa se intretina la facultate.

Cele mai multe studiouri de videochat se dezvolta in orasele mari, care sunt si centre universitare. O mare parte din modele sunt studente care se lovesc de lipsa banilor cand se muta intr-un oras mare si abia face fata cheltuielilor din salariile de provincie ale parintilor.

Tinerele care aleg o cariera in acest domeniu nu au parte numai de castiguri financiare deloc de neglijat, ci si de un program flexibil pentru a putea sa se ocupe de viata personală si de conditii extraordinare la locul de munca.

 

1,293 vizualizari in total, 3 vizualizari astazi

Comments 0

Leave a Comment