Cum imi fac cont de model pe Jasmin?

Cum sa iti construiesti un profil puternic pe Jasmin 10 Lucruri importante
February 16, 2017
Studio de video chat in Iasi
February 16, 2017

Deschide-ti un cont de model independent pe Jasmin in 7 pasi simpli..

Iata ce trebuie sa faci daca doresti sa iti deschizi un cont de model pe LiveJasmin. Daca esti model independent si vrei sa faci ceva bani de acasa din videochat, fara sa te mai duci intr-un studio de videochat, urmeaza pasii de mai jos. Procedura este foarte simpla. Presupunem ca ai deja un calculator si o camera video instalata. Trebuie sa ai la indemana doua lucruri: o copie dupa actul de identitate (buletin) si o poza cu tine si actul de identitate.

Creaza-ti contul de model

Primul pas care trebuie sa il faci este sa accesezi linkul de inregistrare . Introdu adresa ta de email (daca nu ai una deja iti poti crea una gratuit) apoi seteaza o parola pentru contul tau. Ai grija sa o tii minte. Bifeaza Termenii si Conditiile, dar ai grija sa le citesti inainte. Este foarte bine sa citesti acest document pentru a intelege exact despre ce este vorba si ce anume se intampla cu imaginea ta, odata ce ai intrat online.

1

Datele Personale

Dupa ce ai completat adresa de email si parola, vei completa datele personale. De retinut ca aceste date sunt folosite doar pentru inregistrare si ele nu vor aparea pe profilul tau. Datele introduse aici trebuie sa fie identicele cu cele de pe actul de identitate.

2
 

Documentele

Aici vei alege tipul de document pe care vrei sa il folosesti la crearea contului, numarul asociat documentului si data de expirare. Daca vei alege sa folosesti buletinul, la ID Number va trebui sa introduci CNP-ul tau complet.

3

Incarcarea documentelor

Dupa ce ai introdus corect datele documentului tau, aici trebuie sa incarci o poza doar la buletinul tau si inca o poza cu tine si cu buletinul tau, langa fata. Atentie calitatea pozelor trebuie sa fie foarte buna si toate datele de pe buletin trebuie sa se vada perfect (fara umbre, date acoperite sau marinile documentului sa fie taiate din poza)

4

Alegerea tipului de cont

Pentru ca vrei sa devii propiul tau sef, vei alege aici tipul de cont Single, pentru o singura persoana.

5

Alegerea categoriei

Aici ai posibilitatea sa alegi categoria din care vrei sa faca parte contul tau. Ai 3 posibilitati :
1. Hot Flirt (Soft-Core)
2. Nude – cu 2 subcategorii : Girl si Fetish (La aceasta categorie nuditate este obligatorie)
3. Non-Nude (Nuditatea este interzista)
Alege categoria care ti-se potriveste. 🙂

6

Datele de model

Datele introduse aici trebuie sa fie cat mai aproape de realitate, precum culoarea ochilor sau lungimea parului. La campul despre varsta, LiveJasmin te lasa sa introduci o varsta cu maximum 5 ani diferenta fata de varsta ta reala. In cazul in care nu iti pui varsta reala, ai grija sa notezi ce varsta ai pus sau sa iti amintesti.

7

Finalizarea contului

Felicitari! Ai completat toti pasii necesari inregistrarii! Verificarea si aprobarea datelor dureaza maximum 24 de ore. In timpul acesta poti sa iti completezi datele de plata si profilul. Mult succes!