Cum sa iti construiesti un profil puternic pe Jasmin 10 Lucruri importante

Cum imi fac cont de model pe Jasmin?
February 16, 2017

Cum sa iti construiesti un profil puternic pe Jasmin

10 Lucruri importante

10. Nickname-ul

Creaza-ti un nickname pe care membrii sa nu il uite. Foloseste numele mic, numele animalului de companie sau culoarea ochilor tai! Apoi daca esti dulce, frumoasa, voluptoasa, sau oricum altfel – combina-le! Sa spunem de exemplu ca ai ochii albastrii, numele animalului de companie este Kat, si combina-le cam asa “BlueKittyKat” sau doar “BlueKat”

9. Camera video, calculatorul si internetul

Odata ce te-ai inregistrat ca si model, tot ce mai ai nevoie pentru a incepe este este o camera web calitativa (logitech c920), un calculator (i7 8GB RAM) si conexiune de internet (RDS sau Infinity Telecom). In orice caz, pentru calitatea live-streaming perfecta, echipamentul corespunzator este necesar.

8. Descrierea pe site

In continuare seteaza-ti descrierea, scrie putin despre tine, cati ani ai, ce esti dispusa sa faci si ce nu, cum nu iti place sa fii numita, etc. Te poti uita la descrierea celorlalte modele pentru inspiratie.

7. Ce esti dispusa sa faci (Willingness List)

Este foarte important sa completezi aceasta sectiune si sa o tii tot timpul actualizata. Pentru a nu intervenii momente stanjenitoare. Se intampla foarte des ca in studiouri sa fie completate la misto, ceea ce face ca membrul sa intrebe tot felul de ciudatenii.

6. Poza de profil

Cu cat este mai buna, mai frumoasa si mai profesionala poza ta de profil, cu atat mai atractiva vei fi pentru vizitatorii tai, cresterea traficului, o pozitionare mai buna in site, premitandu-ti participarea la Awards si cresterea posibilitatilor de a face sesiuni Private!

5. FanClubul

Incarca Continut Gratuit atat de des si de mult pe cat poti, pentru a atrage abonati si Continut Premium pentru a atrage fanii.

Cerintele minime pentru incarcarea continutului in sectiunea Premimum, sunt urmatoarele:

Minimum 5 poze
Minimum 1 minut de video
Cel putin o nota scrisa de tine

Cerintele minime pentru incarcarea continutului in sectiunea Gratuita, sunt urmatoarele:

Cel putin 5 poze
Minimum 30 de secunde de video
Cel putin o nota scrisa de tine

4. Selectia Jasmin (Jasmin Selected)

Fii model selectat de Jasmin (Jasmin Selected), prin evaluarea video si audio Buna (Good Rating), promotia activa, continutul gratis acceptat si poza de profil Glamour acceptata!

3. Optiunile de a-ti mari castigurile

Nu uita sa iti setezi optiunile de a castiga mai mult! (audio bidirectional, instantanee platite si protectia)

2. Awards Game

Participa la jocul Awards! Este o oportunitate excelenta de a devenii mai populara pe site ca inainte, si de a-ti creste veniturile.

1. Vibra Toy

Adu-ti Sesiunea Privata la urmatorul nivel cu VibraToy! Ofera membrilor interactiune adevarata. Membrii pot controla dispozitivul pentru o taxa suplimentara pe minut, oferindu-le o experienta cu totul noua si oferindu-ti castiguri suplimentare!