about-3
Despre VixenStudio

De mai bine de 20 de ani impreuna!

Atunci cand lucrezi cu o echipa ce are mai bine de 20 ani experienta in domeniu, stii sigur ca nu ai cum sa dai gres! Inca din primele zile, alaturi de tine vei avea o echipa bine formata, pozitiva si mereu pregatita sa te invete cum sa evoluezi – mai departe tine doar de tine. De aceea VixenStudio este considerat cel mai serios studio de videochat din Iasi.

MODELE ACTIVE

55+

CASTIG MEDIU PE LUNA (LEI)

10000+

ANI EXPERIENTA

20+

Echipa VixenStudio

Suntem alturi de tine atunci cand ai nevoie. Te ajutam sa performezi cat mai bine, sa faci bani si sa fii fericita! Haide la angajare, ce mai astepti?

about-7
Mihaela S.

Videochat Trainer

Videochat Iasi
Ramona G.

Model Videochat Trainer

Videochat Iasi
Dixie S

Model Videochat

Nu am nimic de reprosat, un studio curat, serios, plateste la timp si echipa e super tare! Pe mine m-a ajutat sa scap de saracie ca sa fiu sincera!

Ana - Model Videochat Iasi

Recomand cu caldura tuturor fetelor si doamnelor ce vor sa fac niste bani in plus! Foarte seriosi cei de la Vixen, si ofera un procent super super bun!

Ramona - Model Videochat Iasi

Fetelor nu mai puneti botu la vrajeala din Iasi, la VixenStudio a fost, este si va fi cel mai bine! Fara penalizari, fara minciuni, plata la zi, contract de munca ce sa mai! Recomand Vixen!

Raluca - Model Videochat Iasi

Cred ca sunteti cei mai tari din tara! Am fost la inca 2 studiouri inainte sa vin la voi, si am fost furata la bani! Mergeti la VixenStudio, fara rusine, e super serioasa treaba!

Bianca - Model Videochat Iasi

Tot ce pot sa spun este ca VixenStudio este cel mai bun si serios studio din Iasi! Lucrez acolo de 4 ani de zile. Nu sunt milionara dar am casa si masina, in doar 4 ani! Succes!

Malina - Model Videochat Iasi

Sunteti foarte tari! Lucrez la voi de mai bine de 2 ani si niciodata nu am fost nevoiata sa cer banii. Sunteti seriosi si de asta o sa recomand tuturor fetelor VixenStudio.

Lavinia - Model Videochat Iasi

Ce sa mai, sunteti cei mai tari! Nu pot sa recomand suficient VixenStudio. Discretie maxima, si bun simt! Plata corecta, fara intarzieri sau penalizari, bravo!

Maria - Model Videochat Iasi

Sunteti foarte faini si va iubesc! Recomand cu caldura VixenStudio, am doar cateva luni si castog cel putin 1500 de euro pe luna! Nu fiti fraiere, va recomand VixenStudio cu toata caldura!

Paula - Model Videochat Iasi
0735.168.703
0735.168.703