Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

 • Cum pot afla mai multe detalii despre videochat si despre VixenStudio?

  Ne bucuram ca ai intrebat asta! Daca vrei sa afli mai multe detalii despre jobul de videochat in general, poti incepe prin a citi blogul nostru despre videochat sau si mai bine prin a ne contacta direct. Suntem mereu pregatiti sa raspundem intrebarilor tale atat despre videochat cat si despre conceputl VixenStudio.

 • Daca sun, trebuie sa ma angajez?

  Bineinteles ca nu! Poti suna la unul din numerele de telefon la fel cum ai suna o prietena sa o intrebi despre jobul ei. Suntem incarcati cu multa rabdare si iti vom raspunde tuturor intrebarilor. Daca doresti putem stabili si o intalnire sa stam de vorba la o cafea – la fel asta nu implica obligatia de angajare – decizia iti apartine.

 • Pot face bani din prima luna?

  Chiar din prima zi! 🙂 suntem singurul studio de videchat care face plata la zi. Practic, astazi intri la job, si la final de program esti platita pentru asta – foarte tare nu ? Mai mult decat atat, daca te hotarasti sa lucrezi alaturi de echipa VixenStudio, iti oferim si un bonus de angajare de $1000!

 • Ce am nevoie ca sa pot sa ma angajez!

  In primul rand trebuie sa fii majora. Alta limita de varsta nu exista 🙂 mai mult decat atat trebuie doar sa vrei sa incepi jobul, de restul ne ocupam noi. Poti sa ne contactezi chiar acum!

 • Trebuie sa respect un program saptamanal?

  Stim cat de important este timpul liber de aceea programul il alegi tu! Tu alegi cat timp vrei sa lucrezi si in ce zile. Toate aceste aspecte sunt discutate la interviul de angajare – insa nu trebuie sa ai emotii, totul decurge precum o discutie intre prieteni.

 • Nu am o locuinta in Iasi, pot sa ma angajez?

  Bineinteles! Daca este nevoie, iti putem oferi cazare in una din locatiile noastre unde vei avea tot confortul necesar! Mai mult decat atat, daca ai si alte nevoi trebuie doar sa ne spui – de 17 ani de cand activam in aceasta industrie, reusim sa acoprim aproape toate nevoile modelelor noastre.

 • As vrea o masina, se poate sa ma ajutati?

  Mai mult cat sigur! 🙂 Daca te angajezi la VixenStudio, noi te putem ajuta sa iti cumperi masina mult visata. La fel, trebuie doar sa ne spui, iar noi mai apoi vom pregatit toate cele necesare pentru a face acest pas! Cheia este la tine, performantele tale iti vor putea implini toate visele.

 • Cand pot incepe jobul de videochat? Ma invata cineva?

  Sigur! Vei avea langa tine alte modele VixenStudio cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu. Ele te vor invata ce trebuie sa faci si poti incepe chiar din prima zi 🙂 succes!