Servicii

TRAINING GRATUIT

Experienta noastra de peste 17 ani in domeniu isi va spune cuvantul si in veniturile tale!

Datorita cunostintelor acumulate in toata aceasta perioada, trainerul nostru te poate invata cum sa obtii din ce in ce mai multi bani, intr-un timp foarte scurt! Apreciem eficienta ta si nu lasam nimic la voia intamplarii, de aceea te vei bucura de tot sprijinul nostru!

Contract de munca

Videochatul este un loc de munca la fel ca oricare altul, de aceea te angajam cu contract de munca.

In studiourile noastre, toate modelele sunt angajate cu contract de munca, beneficiaza de zilele de concediu si de asigurarile medicale. De asemenea, pentru că incasarile tale vor fi foarte mari, cu contractul de munca de la noi vei putea sa-ti faci un credit rapid pentru a-ti cumpara un apartament cu rate direct la dezvoltatorul imobiliar VIXEN.

BONUSURI

Daca te hotarasti sa te angajezi la noi, vei primi un bonus initial de angajare de 1000.

Stim cat este de neplacut sa ai nevoie de bani si sa fie necesar sa astepti salariul, de aceea iti oferim un bonus de care te poti folosi pana la incasarea primului salariu! De asemenea, daca vrei sa te angajezi la studiourile noastre cu inca o prietena, bonusul tau va creste!

A doua varianta de bonusare de care te poti bucura este aceea sub forma de VIXEN’s TOP. Cele mai bune modele din luna respectiva vor avea beneficii si bonusuri financiare, astfel incat nimeni sa nu-si piarda motivatia la locul de munca.

PASTRAM CONFIDENTIALITATEA

Iti vom ajusta conturile, astfel incat daca tu nu doresti sa fii vazuta de cineva din Romania sa nu se intample asta. 

Putem bloca, de asemenea si tarile precum Italia, Spania. Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui unde nu vrei sa fii vazuta.

Te incanta ideea unui profit cu mult peste medie dar inca nu ai curajul sa faci un salt considerabil? Ai posibilitatea de a alege intre chat adult si non-adult. Folosindu-ti latura comunicativa, recompensele vor fi pe masura.

INVESTIM IN IMAGINEA TA

In videochat, imaginea conteaza! De aceea, iti punem la dispozitie un studio foto profesional, unde iti vom face cele mai frumoase fotografii, astfel incat veniturile tale sa ajunga rapid la cateva mii de euro pe luna!

Daca tu iti doresti implant mamar sau alte interventii de infrumusetare, noi te sprijinim! Avem contracte cu cei mai buni medici de chirurgie estetica, iar tu trebuie doar sa te bucuri de incasarile tale!