„Mi-a placut mereu sa stiu ca pot fi o fire care sa nu depinda de banii parintilor. Bine, nici nu aveau o situatie super roz incat sa spun ca as fi putut face asta, dar cat de cat duceam o viata linistita, in sensul ca nu cred ca au fost multe momentele in care nu mi-am permis lucruri firesti, pe care poate cei cu adevarat saraci nu si le-ar fi permis. De aceea, pentru mine, videochatul a venit ca o sansa sa fiu si mai independenta financiar intr-un timp scurt. Mi-am propus cateva obiective si pana cand nu mi le-am vazut indeplinite, nu m-am lasat. Motivul? Cred ca m-am obisnuit cu un anumit confort financiar, cu un program de lucru lejer, care sa imi permita sa am grija de mine fara sa imi refuz nimic.”, spune Raluca.

            Daca i-ar fi spus cineva ca la un moment dat va da cu piciorul anilor de facultate si chiar primilor ani de munca pentru a deveni model de videochat, Raluca s-ar fi prapadit de ras. Stia ce inseamna asta si nu ar fi acceptat nici in ruptul capului sa devina una „dintr-alea”, asa cum le numea in cercul de prieteni. De aceea i-a fost si creu sa accepte chiar ea ca a decis sa puna stop, sa isi ia cumva inima in dinti si sa afle pe propria piele ce inseamna videochatul. Bine, a luat-o mai mult in gluma, mai ales ca pierduse si un pariu in acest sens, dar nicodata nu s-ar fi gandit ca un simplu telefon si un interviu de mai tarziu- miza pariului- se vor transforma intr-un job cat se poate de serios pentru ea.

„Chiar am ajuns dintr-o joaca. La caterinca mi s-a spus ca nu am curaj sa sun si sa ma duc la o discutie. Nu m-am gandit niciodata ca va fi o discutie atat de interesanta la Vixen Studio, incat ma vor convinge sa revin ca model, nu ca o domnisoara care doar se intereseaza. Cei cu care am vorbit mi-au aratat rabdare, in primul rand, eu imi imaginam ca trebuie sa ajungi acolo si sa stii din start ceea ce trebuie sa faci. Nu, nu. Exista cineva care iti arata, care te invata, sunt cativa oameni care sunt mereu dispusi sa te asculte, sa iti raspunda la intrebari. Mi-au luat cateva saptamani, vreo doua-trei, pana m-am acomodat psihic mai mult. Imi tot spuneam in minte ca am invatat atat pentru a ajunge sa fac ceea ce poate face oricine altcineva. M-a ajutat prietena mea cea mai buna care m-a sprijinit in permanenta, chiar daca ea nu stia ce anume trebuie sa fac decat din ceea ce ii povesteam eu. Dar era punctul meu de echilibru. A trecut timpul, mi-am setat obiective sa pot sa imi dau seama de rezultate. Dupa cateva luni, cand am reusit sa imi schimb masina, le-am spus tuturor ca mi-am facut un credit. N-am iesit in evidenta prin lux, desi oricand pot sa fac asta, tocmai pentru a nu da de banuit. Sunt deja 3 ani de cand sunt in echipa Vixen Studio, locul de munca in care am ales sa lucrez part-time pentru a avea ceea ce mi-am dorit dintotdeauna- timp pentru mine. Sunt perioade si perioade, mai mult sau mai putin aglomerate. Imi place ca stiu ca totul depinde de mine, iar aceasta independenta de orice fel iti da o stare de bine.”, completeaza Raluca.

         Dupa trei ani de experienta, Raluca poate da mai multe sfaturi tinerelor care inca privesc intrebatoare la posibilitatea de a deveni modele de videochat. A avut momente cand a stat chiar ea de vorba cu unele fete venite sa afle mai multe. A simtit ca a fost aceeasi situatie in care a fost si ea si a stiut exact unde sa puncteze pentru a le convinge. Se vedea pe ea si si-a amintit ce a contat atunci, care au fost cuvintele care au motivat-o sa revina ca model de videochat cu acte in regula.

„Sa faca fix ceea ce simt. Sa nu le intereseze ceea ce zic altii, ele trebuie doar sa isi vada de treaba lor, sa dea dovada de la fel de multa seriozitate ca in oricare alt job. Si poate cel mai important dintre toate… sa aleaga cu grija studioul de videochat. La Vixen Studio, de exemplu, nu li se vor ascunde detalii, iar acest lucru e foarte important.”, a incheiat Raluca.

Raluca, 28 de ani

1,664 vizualizari in total, 5 vizualizari astazi

Comments 0

Leave a Comment