„Eu am ajuns la oras in momentul in care am venit la liceu. Eram o fata de tara, educata intr-un anumit fel, cu principii, cu frica de Dumnezeu. Nu mi-as fi imaginat niciodata ca voi avea curajul sa fac videochat. N-a fost optiunea mea nici in vreun vis mai putin frumos, dar acum imi dau seama cat de multe satisfactii am acumulat de cand am intrat in echipa Vixen Studio. Pana sa ajung intr-un cadru legal, oficial, cum e la Vixen, recunosc, am inceput acasa la o prietena de-a mea care mi-a zis sa incerc sa fac si eu. M-am logat de pe contul ei. Ea mi-a fost primul trainer, daca pot spune astfel. Mi s-a parut ca nu e pentru mine, eram asa cu oarecare temeri. Totusi, mi-am amintit ca la facultate mereu eram cea care nu avea, in timp ce le vedeam pe colegele mele cum isi schimba hainele si accesoriile. M-i-am spus ca voi avea si eu, dar nu stiam cum. Pana in acea zi…”, isi aminteste Livia.

            De la liceu acumulase frustrari. Voia ceea ce aveau copiii bogati dn generatie cu ea. Ciudate vremurile de azi in care copiii saraci resimt toate lipsurile… poate ca si retelele de socializare contribuie suficient la crearea unor tabere, adica duc la marginalizarea celor care nu au. Dar anii au trecut, iar la facultate si-a imaginat ca va fi altfel. In grupa in care era, Livia continua sa fie „fata de la tara”, chiar daca avea deja cativa ani de cand era in Iasi, oras pe care oricum nu l-a cunoscut foarte bine pentru ca nu isi permitea sa iasa la fel de des cu colegii. Asa a fost si primul an de facultate, de fapt, pana in acea zi in care a ascultat-o pe prietena ei si, dupa cateva pahare de vin, avea sa descopere ce inseamna sa faci videochat. Faptul ca in cateva ore castigase bani frumosi i-a dat curaj si dintr-o joaca a inceput sa fie un job part time. Cand a vrut sa castige si mai bine si sa beneficieze cu adevarat de discretie, a ales sa semneze un contract cu un studio cunoscut, unde totul era diferit, de ala amenajarile camerelor pana la personalul de acolo. A ales Vixen Studio fara sa stea prea mult sa cantareasca pentru ca erau cei mai cunoscuti. S-a simtit excelent de cum a ajuns acolo. Cu limba engleza nu avea probleme, stia cat de cat ce aveam de facut de la prietena ei, insa si-a dat seama ca stia foarte putin.

„Se fac acus 4 ani de cand sunt in echipa Vixen Studio. Doamne, ce a trecut timpul… imi amintesc cum am ajuns si credeam ca stiu ce trebuie sa fac, dar de fapt faceam totul dupa ureche, n-am cum sa nu ma distrez. Eram de-a dreptul stangace, dar voiam sa cred ca ma pricep. Cu timpul, a venit dezinvoltura. Mi-am dorit sa performez. Chiar daca la inceput a fost vorba de invidia pe care o aveam pe colegele care isi permiteau cele mai scumpe si in trend haine, apoi m-am gandit la mine. Mi-am dat seama ca imi pot permite nu doar haine, ci chiar sa imi iau o masina. In chirie stateam deja cu prietena mea pe care am reusit sa o convinga sa vina si ea la Vixen Studio. A inceput sa imi placa sa am bani, iar cand am inceput sa intorc si capuri, am fost ca un copil care se bucura ca e bagat, in sfarsit, in seama. Colegele care ma ignorau au inceput sa stea pe langa mine, sa ma accepte pe langa ele imediat ce au vazut ca incep sa am si eu haine scumpe. In acesti patru ani am reusit sa calatoresc, sa imi schimb masina, inca nu am renuntat la chirie din comoditate, insa ma gandesc serios si la varianta unui apartament al meu. Incerc, in acelasi timp, sa imi pun pe picioare si un business al meu, dar momentan, totul e la inceput. Videochat fac part-time, iar restul timpului ma dedic afacerii. Toate astea le-am reusit pentru ca am fost aici, la Vixen Studio.”

1,570 vizualizari in total, 5 vizualizari astazi

Comments 0

Leave a Comment