Ana Maria a fost obisnuita cu greul de copil, pe la varsta de 14 ani fiind o adevarata mama pentru fratii mai mici. Mama, traia in concubinaj de mai multi ani cu un barbat mai in varsta, pe tatal natural nu si-l mai amintea prea bine. N-a intrat niciodata in detalii sau intrebari, fiind considerata mereu doar o fetita, asa ca tot ce vedea interpreta dupa cum considera ea. Asa au trecut anii… cu doruri si cu sacrificii, mai ales in acele perioade in care mama era plecat sa munceasca sezonier in strainatate. Era nevoita sa faca mancare si curatenie si sa aiba grija de cei patru frati, agreati de tatal vitreg fiind ultimii doi, copiii lui naturali, de altfel.

„Am avut o copilarie trista. Plangeam la bunici care imi spuneau mereu ca mama se va intoarce de tot, ca timpul va trece, ca voi fi mare si imi voi putea vedea de ale mele, iar toate acestea vor fi uitate. Nu le-m uitat, dimpotriva! M-au marcat mereu si chiar si acum, la atatia ani distanta, ma mai apuca plansul cand ma gandesc ca am plecat mai mult pentru ei. Credeam ca a venit timpul meu sa le ofer o viata mai buna, iar dupa ce am terminat studiile, am luat calea Iasului. Nici nu stiam nimic despre orasul acesta. M-am angajat la o fabrica si pentru ca banii erau putini, am ales sa stau in gazda, in comuna in care era fabrica. Reuseam sa le trimit cateva sute de lei pe luna, dar prea putini bani pentru nevoile fratilor mai mici.”, povesteste Ana Maria.

            Totul s-a schimbat in momentul in care a ajuns in Iasi, intr-o duminica. Se plimba pierduta pe strazi si a primit un fluturas publicitar. L-a luat si l-a bagat in buzunar, n-a dat importanta pana cand a ajuns acasa, seara. Inainte sa se puna la somn, si-a amintit ca a primit un flyer in care se promova o viata la care putea doar sa viseze, o reclama la videochat. Bani, masini, lux, totul era posibil din ceea ce arata fluturasul. A fost neincrezatoare, dar dupa cateva zile si-a facut curaj si a sunat. Auzise de videochat, insa n-a stiut niciodata ce anume inseamna. A aflat abia in momentul in care a facut cunostinta cu cea cu care a stat de vorba cand s-a dus la interviu la Vixen Studio. I s-a parut cumva nepotrivit, dar cand a vazut sumele de bani pe care ii poate castiga, n-a stat prea mult pe ganduri. Chiar avea nevoie de bani, nu neaparat pentru o viata de lux, ci pentru a-si intretine fratii si pentru a-si permite si ea o viata normala. Nu putea face naveta, asa ca s-a mutat intr-un apartament cu chirie in Iasi, aproape de studioul de videochat. Cei de la Vixen Studio au ajutat-o cu absolut tot, astfel incat sa se simta cat mai confortabil. A inceput sa lucreze part-time pana a invatat exact ce trebuie sa faca. Dupa o perioada, si-a dat seama ca poate mai multi bani si a marit programul de lucru. Asta i-a placut de la inceput. Ca putea lucra cate ore voia, fara sa aiba un program fix, asta i-a placut cel mai mult. Cand a inceput sa castige si sume de bani frumoase, a inceput sa se dedce si mai mult.

„Nu mi-a fost usor pentru ca eram stangace la inceput. Chiar plangeam pentru ca imi spuneam ca nu voi reusi niciodata sa fiu un model de videochat bun, iar asta era cumva o chestie peste care nu puteam sa trec. Dar nu m-am lasat, mi-am luat jobul foarte in serios, mi-am dat interesul si dupa ceva timp am inceput sa vad si rezultatele. Asta m-a motivat… sa stiu ca sunt apreciata, iar aprecierea era, la urma urmei, in bani. Cel mai mult m-am bucurat in ziua in care am reusit sa imi aduc fratii la Iasi, intr-o excursie de trei zile. Nu mai fusesera niciodata, le-am facut toate mofturile. Cu ai mei nu prea mai tineam legatura pentru ca n-am mai vrut, dar de ei mi se rupea sufletul. Reusesc sa le trimit haine, jucarii, dulciuri in fiecare luna, iar mamei ii trimit bani pentru ca nu o mai vreau departe de frati. Muncesc pentru ei si pentru mine, iar asta e cea mai mare implinire. Sunt vreo doi ani si ceva de cand fac videochat. Sunt model la Vixen Studio si daca as putea sa le conving si pe alte fete sa vina in echipa noastra, as face-o. Vorbesc din experienta, sunt dovada clara ca se poate. E un job discret, care iti ofera independenta financiara si posibilitatea de a nu tanji la nimic.”, incheie Ana Maria.

Ana Maria, 21 de ani, judetul Iasi

3,646 vizualizari in total, 5 vizualizari astazi

Comments 0

Leave a Comment