Lui Carmen i-a fost frica prima data sa se gandeasca la faptul ca ar putea fi vreodata model de videochat. Nu pentru ca i s-ar fi parut deplasat, ci pentru a crescut cu cateva complexe pe care nu a crezut vreodata ca le va depasi. A inceput in adolescenta cu problemele cu tenul, apoi, mereu i s-a parut ca e prea grasa, desi avea burta lipita de spate. Nici de par nu era multumita, ce mai… ar fi schimbat tot daca ar fi avut cum sa faca asta. Mai avea pe cap si familia care mereu a tinut-o cumva din scurt, fiind singura fata intr-o familie cu patru baieti. Cand a ajuns la liceu i s-a parut ca vine intr-o alta lume. Ea crescuse la tara, era obisnuita cu oameni simpli, modesti, care nu vedeau altceva decat munca si casa. N-avea prea mai posibilitati de a se distra in sat, asa ca Iasul i s-a parut n fel de metropola cum mai vedea prin filme. E drept, nici n-a avut ocazia de a vizita orasul decat de vreo doua ori, cu clasa, in excursii de cate o zi. Deci, cu alte cuvinte, era si de aceasta data venita cumva intr-un loc necunoscut.

„Pe toata perioada liceului mi-s fi dorit sa nu fiu privita ca aia provinciala, fata de la internat venita sa invete la oras. N-a fost sa fie pentru ca am facut parte dintr-o clasa in care chiar s-au facut mari diferente pe acest considerent. Cand am ajuns la facultate, am avut norocul ca aveam colegi din alte judete. Oricum era cumva ciudat… trebuie sa ne descuram singuri, la facultatea nu venea nimeni sa fie prietenos, ci era pe treaba lui. Chiar nu imi mai amintesc exact cum am ajuns sa fiu parte dintr-un grup cu colegi mai instariti. Ei nu aratau pe fata ca au bani, insa in momentul in care ieseam undeva, se vedea. Apoi, mai erau vacantele pe care eu mi le refuzam din varii motive. De vreo doua ori mi-au facut ei cadou cate o excursie cu grupul, insa chiar erau momente in care imi era rusine, desi nu le-am ascuns niciodata viata mea de fata saraca, de la tara, scolita in Iasi, cu vise mari, dar fara sa stie exact cat de greu va fi drumul pana la acele vise. Cam aici a fost declicul respectiv…”, povesteste Carmen.

            Cand s-a intors din vacanta dauita de colegii si prietenii ei si-a dat seama ca si ea poate avea bani. Nu de la ai ei pentru ca nu toti s-au nascut in familii bogate, ci banii ei proprii, munciti de ea. Ar fi inceput cu un job la o companie, insa nu ar mai fi avat posibilitatea sa se ocupe si de scoala la fel de bine, asa ca in momentul in care cea mai buna prietena a ei i-a zis ca e o optiune foarte interesanta videochatul, Carmen a inceput sa se documenteze mai amanuntit despre ce inseamna toata nebunia asta.

„Am fost naiva sa vad totul asa, ca pe o nebunie. Vreau sa cred ca am fost naiva sa  nu imi dau seama de cat de multi bani pot face fara sa stie nimeni ce fac cu adevarat. Vixen Studio mi-a inspirat incredere si discretie, ceea ce eu cautam. Vreo cateva luni am tinut doar pentru mine acest mic secret al meu, insa cand le-am spus prietenilor ca am devenit model de videochat, initial au crezut ca e o gluma. Apoi au venit curiozitatile cu privire la ceea ce trebuie sa fac. Le-am povestit, nu le-am ascuns nimic. Tin minte ca in momentul in care le-am zis era sambata. I-am scos in club si nu am lasat pe nimeni sa plateasca, le-am facut cinste. Dupa, aveam alta stare de dispozitie. Sincer, independenta financiara mi-a dat un confort psihic, banii sunt importanti. Imi dau seama de asta acum, cand am ceva experienta ca model de videochat si am in spate si amintirile din vremea in care chiar nu aveam bani, dar aveam nevoie de bani. Ai mei inca nu stiu, nici nu cred ca le voi spune. Merg foarte rar acasa, le mai trimit cum pot si gasesc diferite motive prin care sa pot justifica acele mici atentii cu care ii fac fericiti. Cred ca am de acum cam un an si jumatate de cand fac videochat. Sunt convinsa ca vor ma fi cativa ani. Te obisnuiesti cu binele, cu banii, iar la Vixen mi-am facut un program part-time care nu imi afecteaza sub nicio forma alte activitati.”, incheie Carmen.

Comments 0

Leave a Comment