De la menajul din strainatate in camera de videochat: „Am vazut cum e sa speli wc-uri cu doua diplome in buzar si nu mai vreau sa trec prin asta!”

Videochat Archives - VixenStudio

Stiri despre videochat, cum sa faci videochat, firme serioase de videochat, VixenStudio, Videochat Iasi.

Trauma din adolescență și grija pentru familie au făcut ca primul job al Marinelei, la care n-a renunțat nici după 4 ani de activitate, să fie în domeniul videochatului

„Mă uit în urmă și chiar nu îmi imaginez cât de naivă am fost. Am tăcut și în copilărie, dar n-am crezut că nu voi avea curaj să vorbesc când voi fi mare. Am o poveste tare urâtă. Când mă uit în urmă, mi-e foarte greu să vorbesc. Mama a rămas singură cu trei copii.

Read More...

Datorez Vixen-ului faptul că am scăpat de loverboy-ul L. Sunt un om normal și am o viață liniștită cu ajutorul videochatului!

Adriana este una dintre miile de tinere care s-au lăsat ademenite de vorbele dulci și poveștile în care doi tineri ajung să-și întemeieze o familie și să îmbătrânească împreună, muncind la același viitor în străinătate sau chiar aici, la noi, în România. Spun că inclusiv aici, la noi, pentru că rețelele de trafic de carne

Read More...