Norocul Cristinei a fost să nu mai asculte de gura lumii si sa inceapa s se gandeasca si la ea. Ani de zile a fost in umbra celor care aveau mai mult decat ea. Toate prietenele, desi fete normala, fara a proveni din familii cu bani, insa se descurcau. Acest „se descurcau” nu prea il intelegea ea, mai ales ca erau aceeasi gasca de cand erau mici si rareori s-a intamplat sa aiba secrete una fata de celelalte. Cand I. a spus mai in gluma, mai in serios ca are in vedere sa se apuce de videochat, mai-mai ca doua dintre ele au inceput sa se comporte ca si cum nu ar fi cunoscut-o. Totusi, cu timpul, s-au acomodat, mai ales ca I. nu a avut nicio problema in a le povesti cam tot ceea ce trebuie sa faca in fata camerei.  „Ah, pai de astea faceam si noi cand eram cu x sau y. Numai ca noi nu o faceam pe bani, ci era pentru a-i face pe ai nostri sa ne doreasca!”, ii spuse razand Cristina. „Cam asa ceva!”, ii raspunsese I., simtind-o interesata sa incerce. Asa ca n-a avut nicio problema sa ii propuna ca intr-o zi sa mearga cu ea la studio si sa vada despre ce e vorba.

Cristina avea scoala. Chiar ii placuse sa invete, iar in momentul in care a terminat facultatea s-a angajat ca secretara la o firma destul de respectata și de tradiție din Iasi. Totusi, simtea ca vrea mai mult… I-ar fi placut sa stie ca are bani pentru orice vrea sufletul ei. Cristina voia sa aiba bani de concediu fara a fi nevoita sa renunte la vreun parfum, voia sa nu mai aiba rate si sa inlocuiasca plata chiriei cu rata la un apartament, poate. Nevoia de bani a motivat-o sa accepte propunerea lui I. Practic, s-a dus sa o vada in „campul muncii”. Din acea zi și pana azi au trecut ceva ani, timp in care Cristina a devenit model de vidochat, iar ceea ce ii parea inainte de nerealizat, a reusit singura și pe munca ei.

„Am fost o fire independenta de cand ma stiu. Inclusiv in liceu reuseam sa ma descurc pe langa ceea ce primeam de la parinti. E drept, facultatea am facut-o pentru ei. De-abia cand am simtit c adevarat ca sunt independenta financiar am reusit sa fac si o facultate pe sufletul meu, psihologia. La Vixen Studio am ajuns prin prietena mea. N-am sa uit acea zi in care dintr-o gluma am ajuns sa fiu model de videochat de acum… de aproape 3 ani. Oh, cate s-au schimbat in tot acest timp. Practic, cand am inceput, eram in ultimul an la Psihologie. Multi nu dadeau importanta acestei specializari, asa ca am lasat-o sa o fac atunci cand am simtit eu si cand am putut. Si am putut sa fac asta si datorita Vixen Studio. M-am concentrat in ultima perioada si pe posibilitatea de a deveni psiholog, desi stiu ca mai e mult pana sa imi permit sa renunt la videochat. Vreau sa imi iau un apartament pe sufletul meu, sa investesc in pregatirea mea profesionala, iar cand voi fi pe deplin pregatita sa fac altceva, dar si multumita financiar, nu doar sufleteste, probabil ca voi pune in cuier ‹‹haina›› de model de videochat. Cel putin trei ani de acum inainte, tot la Vixen Studio voi fi. Imi si place, am ajuns sa aplic inclusiv psihologia in intalnirile mele cu vechii clienti mai ales. Imi place din ce in ce mai mult!”, marturiseste Cristina.

Cristina, 26 de ani, Iasi

2,425 vizualizari in total, 3 vizualizari astazi

Comments 0

Leave a Comment