A venit vara de ceva vreme si terasele sunt pline – nu este vreme de stat in casa asa ca VixenStudio se pregateste de concurs, SUMER JOY. Avem de oferit mii de premii INSTANT in bani in valoare de 50 de ron – DA! ai citit bine, toate participantele primesc INSTANT 50 lei.

 

1. Ce trebuie sa fac pentru a participa?

Tot ce trebuie sa faci este sa te filmezi cu telefonul, spunand unul din textele de mai jos ( nu conteaza pe care il alegi ), iar mai apoi sa postezi pe Facebook acel video si sa ne dai tag @VixenStudio – ATAT! Si tu ai incasat 50 lei.

2. Putem participa mai multe prietene in acelasi timp?

Bineinteles! Dar fiecare dintre prietenele tale trebuie sa trimita cate o inregistrare. De fapt este chiar o idee super buna, ati iesit cateva prietene la o cafea, si in doar cateva minute, va distrati pe telefon, faceti un video si fiecare din voi incaseaza 50 lei – super tare nu-i asa?

3. Cine poate participa la acest concurs?

Acest concurs, este dedicat femeilor, indiferent de varsta. Conditia principala este ca resedinta participantelor sa fie orasul Iasi, deoarece, premiul de 50 lei INSTANT va fi inmanat personal de una din fetele din echipa VixenStudio ce se va deplasa la locatia unde se va afla participanta.

4. Exista o limita? Pot sa trimit mai multe videouri?

Foarte buna intrebarea! Tu poti trimite cat mai multe videouri, insa doar unul iti va fi platit cu un premiul INSTANT de 50 lei – restul intra in tragerea la sorti pentru marele premiu.

5. Ce fac daca vreau sa particip insa nu sunt in Iasi momentan?

Nu este nici o problema poti participa si asa, insa iti vei primi premiul atunci cand ajungi in Iasi, ne contactezi pe Facebook si ne spui unde ne putem intalni pentru ati inmana premiul.

 

TEXTE PENTRU PARTICIPARE

 

Buna! Cauti un loc de munca bine platit cu program flexibil? Nu uita ca VixenStudio angajeaza si mai mult decat atat primesti si un bonus de 1000 euro la angajare – eu zic sa arunci o privire pe site-ul lor vixenstudio.net – si afli mai multe detalii sau poti suna la numarul de telefon 0735.168.703. Pupici!

💋💋💋

Atunci cand faci lucrurile asa cum trebuie, bineinteles ca banii nu intarzie sa apara si da, o mare parte din modelele VixenStudio, inregistreaza venituri de cateva mii de EURO pe luna – tu poti fi urmatoarea, trebuie doar sa ii contactezi pe www.vixenstudio.net, la telefon 0735.168.703 sau pe WhatsApp. Success!

💋💋💋

Buna! Cauti un loc de munca bine platit in Iasi? VixenStudio angajeaza modele pentru videochat!
Suna acum la 0735 168 703 sau pe www.vixenstudio.net si afla mai multe detalii. Surprizaaaa!! primesti bonus la angajare $1000. Be smart, be Vixen – Papaaa!

 

BONUS: Daca esti o fire spontana, poti sa iti creezi propriul text, ideile ce trebuiesc transmise sunt urmatoarele:

  • numar telefon contact 0735 168 703
  • pagina de facebook este @VixenStudio
  • WhatsApp contact 0735 168 703
  • Bonus angajare 1000 euro
  • Programul este flexibil
  • Slarii motivante, cazare (in Iasi) si transport incluse ( daca este nevoie )

INFO: Asadar orice text original este binevenit atat timp cat transmite ideile de mai us.

Extragerea pentru premiul cel MARE va fi anuntata in curand – urmareste-ne pe Facebook  – mai multe videouri mai multe sanse de castig! Success!

Comments 0

Leave a Comment