Despre cybersex s-a vorbit mai intens în momentul în care internetul și-a luat avânt, iar oamenii au început să fie tot mai curioși. Nu ne-am fi imaginat că ne-am putea satisface în fața unui monitor cum, de asemenea, nu ne-am fi imaginat că putem să atingem orgasmul din taste sau la telefon. Totuși, specialiștii spun că nu e nimic rău în aceste practici care animează relația și că n-ar trebui să existe niciun fel de opreliști în a le pune în practică dacă simțim că asta vrem să facem. Iar dacă n-avem un partener cu care să facem acest lucru, există suficiente site-uri de videochat care propun tocmai un fel de cybersex.

Dar de ce am prefera cybersex-ul în detrimentul sexului normal?

Există câteva avantaje care înclină balanța în favoarea cybersexului, iar astea țin, în primul rând, de contracepție și bătăi de cap. Adică, mai toți am trecut prin acea grijă că ne-am îngrășat puțin, că poate nu ne-am epilat, că poate chiar nu suntem în cea mai bună formă și ne-am pus tot felul de întrebări. La cybersex, aceste „temeri dispar. Deci, bilă albă pentru cybersex. Și când te gândești că totul e simplu și la un click distanță, parcă deja te bate gândul să vezi dacă-i online, nu? Avantajul e că regulile se stabilesc de comun acord.

Mai exact, discuția poate începe banal, fără vreo direcție în acest sens, însă avansând, o glumiță picantă poate duce conversația acolo unde trebuie, adică pe tărâmul lipsei inhibiții și dorință. Multă dorință. Iar dacă n-ai nicio problemă cu camera web, o poți porni pentru un plus de plăcere sau chiar poți folosi imagini incitante sau mesaje audio. Iar atunci când ți-e cumva oarecum să vorbești liber despre ceea ce ți-ar plăcea să faci, cybersexul te ajută. Adică te ajută să fii tu fără să fii stânjenit de cel din fața ta, partener permanent sau ocazional.

Cybersexul nu înlocuiește sexul normal, așa cum unii se tem, ci doar condimentează într-un mod firec ceea ce se petrece între doi oameni. Ei între ei sau ei cu alții. De voi depinde. Și nu, nu credem că cybersexul cu alte persoane e înșelat, mai ales când vorbim despre a accesa tot felul de site-uri de videochat unde poți face cât cybersex vrei fără să existe niciun fel de contact între parteneri, ci doar unul vizual.

Comments 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 • Narcisa P

  January 14, 2020 | Răspunde

  Buna seara , cineva mi-a recomandat studioul vostru de videochat. Puteti sa-mi oferiti posibilitatea de lucra de acasa?

  • VixenStudio

   January 15, 2020 | Răspunde

   da,ai posibilitatea sa lucrezi de acasa

 • Leave a Comment