Când s-a angajat ca operator la o sala de jocuri, Ramona nu si-ar fi imaginat ca va ajunge sa sune intr-o seara la 112 pentru a fi salvata din mainile unui client mult prea suparat pe faptul ca pierduse o suma destul de consistenta la pacanele. Pentru ea, era un job de avarie cum s-ar zice, pana ar fi gasit ceva pe masura expeientei si studiilor. Mai lucrase pana atunci ca ospatar, insa i se parea foarte epuizant. Asa ca a ales ca pentru aproape aceiasi bani sa lucreze la sala de jocuri situata la cateva blocuri distanta de casa. Nu era obisnuita sa lucreze noaptea, dar au ajutat-o primele seri in care aproape n-a stat nicio clipa pentru ca sala a fost aproape plina de jucatori pentru ca potul era mare si atunci s-au tot ingramadit sa joace pentru ca poate-poate.

„A fost un compromis pentru mine jobul de la sala de jocuri. Adica eu chiar avem nevoie de bani, insa mi-am dat seama ca tips-ul nu era nici pe departe atat de generos incat sa-mi acopere nevoile. Salariile sunt cum sunt la noi si de aceea a trebuit sa caut solutii. De fapt, intamplarea care m-a facut sa ma gandesc ca e cazul sa nu mai stau la sala de jocuri a fost atunci cand era cat pe ce sa fiu luata la bataie de un jucator nervos ca pierde prea multi bani. Norocul meu a fost sa mai fie si alti clienti in sala si sa ma scoata din mainile nenorocitului. Atunci a fost picatura care a umplut paharul, care m-a facut sa pun piciorul in prag si sa fac pasul la care tot ma gandeam de ceva vreme, si anume, sa ma apuc de videochat.”, povesteste Ramona.

            N-a durat mult timp si era deja la interviu. Nu stia mare lucru, doar ceea ce mai citise pe internet si acele reclame ademenitoare pe care le vedea toata lumea. Intr-adevar, i s-a parut atractiv sa stie ca poate primi bonus generos inca de la interviu, ca poate face sute sau chiar mii de euro pe zi, ca poate avea masina, casa, bani, o viata independenta. N-a crezut pana in ziua in care a vazut ca isi poate permite orice cu adevarat. Dar pana atunci, Ramona era fericita ca reusise sa isi gaseasca linistea si nu mai era nevoita sa stea cu teeama ca vreun nebun ii va sari la gat in plina noapte, iar butonul de panica sa nu ii fie mereu fix langa.

„Chiar daca nu mi s-a intamplat decat de doua ori sa am astfel de incidente, la fiecare tura de noapte nu ma gandeam decat la cum sa se termine ziua mai repede. Dar incidente nu erau doar noaptea, cred ca asta m-a sperit cel mai tare… oamenii isi pierd mintile. De asta imi multumesc ca am luat decizia de a deveni model de videochat fix cand a trebuit. Recunosc, am fost chiar neincrezatoare ca oameni astia de la studiori se pot tine de cuvant. Chiar nu credeam ca se pot face asa multi bani, insa mi s-a dovedit asta inca din primele zile. Bine, probabil ca a tinut si de seriozitatea celor de la Vixen Studio pentru ca au fost extrem de corecti de la inceput. Iar daca esti corect, castigi increderea colaboratorilor. Nu prea mai vreau sa imi amintesc acele clipe de la sala de jocuri, privirile barbatilor de acolo. Am invatat ca daca vrea vreunul sa ma priveasca, macar sa iau bani pentru asta. Oricum, datorez Vixen-ului cam tot ceea ce am reusit sa fac în vreo doi ani de cand sunt la ei. Am investit in mine in tot acest timp și nu stiu daca as fi reusit sa fac asta altfel decat ca model de videochat.”, incheie Ramona.

Ramona, 24 de ani, Iasi

Comments 0

Leave a Comment