Emisiunile TV de talente sunt în creștere și arată că suntem o nație extrem de talentată, dacă e să ne uităm la cât de mare e numărul celor care se înscriu la astfel de show-uri cu speranța că vor fi remarcați, iar viața lor va lua o altă întorsătură. Eh, bine, sunt și multe școli și cursuri private care te formează în direcția în care simți că ai talent, așa că față de ce era cu ani în urmă, acum pare mult mai simplu să afli dacă ești făcut sau nu să fii artist.

De mici ne „prosteam” în fața blocului cu fel și fel de reprezentații sportive sau artistice. Dar câți au continuat pe drumul acesta și după ce au fost „oameni mari”? Un procent infim, probabil, pentru că se spune că din talent nu faci bani decât dacă ești foarte-foarte bun. Și acum, dacă mai ai și „norocul” de a fi dintr-un alt oraș decât București, mai mult ca sigur că talentul se va risipi pe undeva prin amintirile din copilărie, iar tu vei sfârși făcând cu totul și cu totul altceva. Și, totuși, cum poți folosi talentul în așa fel încât să faci bani, fie chiar și în timpul liber, de plăcere, fără să fii constrâns că acesta ți-e jobul și s-ar putea să nu-ți ajungă banii? Vei spune că nu se poate, dar noi îți spunem că am identicat câteva variante pe care le-ai avea, însă diferența o fac banii pe care ajungi să îi câștigi. Astfel, poți face figurație în diferite spoturi publicitare, asta în cazul în care ești la o agenție care îți poate sugera fel și fel de proiecte. Poți fi animator petreceri pentru copii- dacă îți plac copiii și simți că ai putea fi, rând pe rând, vrăjitoare, vănător, Mickey Mouse sau mai știu eu ce alt personaj de desene animat preferat de generațiile de azi. Ori, ai curaj să încerci cu adevărat să joci roluri în fața camerei video, la videochat, unde te poți folosi la liber de talentul tău actoricesc pentru a face mii de euro. Ai spune că ultima variantă nu-i de tine, că n-ai putea, că nu știu ce, sigur… se găsesc o sumedenie de motive pentru a spune pas videochatului, dar noi îți dăm un singur motiv să spui „vreau”: banii! La urma urmei, totul se traduce în facturi și momente în viață, aici le ai pe ambele. Mai exact, de ce spunem că actoria o poți folosi în fața camerelor? Pentru că totul e scenariu. Pentru că pentru a fi un model de videochat performant nu e nevoie să arunci hainele de pe tine, ci să ai talentul de a comunica, de a mima fel și fel de acțiuni care celui din spatele camerei, de a-l face să creadă că el dictează când, de fapt, tu dictezi totul. Parcă totul capătă sens și-ți pare interesant, nu? Talentul trebuie șlefuit ca să nă rămână o urmă. Fă pentru tine ceva și apoi gândește-te la ceilalți, mai ales că a ta carieră actoricească poate începe într-un mod extrem de bănos, nu doar de plăcere.

Comments 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Alina D

    January 12, 2020 | Răspunde

    Buna ziua!iMentionez ca mi-as dori o cariera in domeniul televiziunii, insa am putin trac in fata camerelor de luat vederi. Asa ca m-am gandit ca sa dau o sansa videochatului , pentru a scapa usor, usor de aceast trac. Ce se va intampla , ulterior cu datele mele personale?

  • Leave a Comment