Oana nu era nici pe departe genul acela de fata cu dimensiuni de model. De mica a fost mai plinuta si a resimtit din plin nu doar privirile rautacioase ale colegilor, ci inclusiv vorbe pe care si mai tarziu si-au pus amprenta pe anii care au urmat. Si ca orice grasuta, asa cum citeam prin povesti, si-a vazut de treaba ei la locul ei, unde statea asa, fara sa deranjeze pe cineva anume. Stia ca a avut momente in care  ras doar de dragul de a se face placuta, insa in inima ei era o lupta extrem de dificila pe care cu greu a ascuns-o inclusiv in adolescenta, atunci cand a inceput lupta cu kilogramele. A tinut diete peste diete, s-a apucat de sport, a inceput sa se infometeze de a ajuns chiar la spital. A crescut cu acest dezechilibru care i-a afectat intreag viata.

„Am ajuns sa duc o viata singuratica. Eram cu multe kilograme peste greutatea pe care ar fi trebuit sa o am, ajunsesem sa ma inchid foarte mult in mine, incat singurele mele iesiri erau doar la facultate si inapoi in camin. Stateam cu inca trei fete in camera, ceea ce imi era incomod. Nu eram obisnuita sa ma dezbrac in fata oricui pentru ca nici eu nu voiam sa ma privesc. Voiam sa am intimitate, voiam sa fiu si eu slaba, voiam sa ma simt si eu femeie. Asa am ajuns sa fac videochat. A fost cu adevarat o provocare pentru ca voiam sa ma simt atractiva si sa incep sa am incredere in mine. Cate emotii am avut la interviu…”, isi aminteste Oana.

            Interviul a decurs cum nici ea nu s-ar fi asteptat. Ea chiar voia sa capete incredere in ea, nu venise neaparat pentru bani. Chiar a fost sincera cand le-a spus celor de la Vixen Studio intreaga ei poveste. De fapt, daca isi dorea cu adevarat ceva, o operatie de micsorare a stomacului era cea mai mare dorinta. Era singura chestie pe care nu o incercase de-a lungul anilor si nu pentru ca nu si-ar fi dorit, ci pentru ca nu si-ar fi permis o astfel de interventie. Pentru acel inel voia bani. Era inca unul dintre obiectivele ei. Iar daca ar fi facut suficienti bani sa se poata muta intr-o chirie singura, deja totul era ideal.

„Cand am inceput ca model de videochat ma gadeam ca nu va dori nimeni sa vada o fata grasa in fata, sa i se spuna diverse. Ma asteptam sa astept mult si bine pana voi face primii bani pentru ca mereu am fost respinsa, asa ca nu era nimic neobisnuit. Ba da, neobisnuit ar fi fost sa fiu acceptata, sa fiu placuta. La Vixen Studio, din fericire, am gasit alt gen de oameni, oameni prietenosi, care nu m-au facut sa imi fie rusine cand ma uit in oglinda. In scurt timp am reusit sa ma mut singura, nu mai stateam in camin. Am inceput sa prind incredere in mine. Aveam cumva la ce sa ma gandesc. M-am acomodat rapid la studio. Faceam bani, nu imi lipsea nimic si in scurt timp urma sa am banii necesari pentru interventie. Aveam vreo sase luni de cand eram la Vixen si eram pe masa de operatie. Mi-a luat ceva mai mult timp pana mi-am facut curaj… dar a fost in regula si m-am bucurat ca nu am stat mult deoparte. Am revenit la Vixen imediat ce m-am simtit ok, m-am apucat de sala, am inceput sa merg la nutritionist, iar in aproape un eram ca un adevarat model. Mi-am pus si silicoane pentru ca se vedea altfel si era nevoie. Cert e ca eram bine in pielea mea, aveam banii mei, eram alt om, iar in curand urma sa fiu si cu o diploma de licenta in mana. Am investit mult in mine, insa de acum e timpul sa ma gandesc si la ce va fi pe viitor. Momentan ma bucur de viata si de fatul ca in sfarsit nu imi mai e rusine sa ma dezbrac in fata unui barbat, ci chiar de-abia astept sa o fac. Fără Vixen Studio nu cred ca as fi putut face toate astea. As fi fost in continuare o frustrata.”, încheie Oana.

Comments 0

Leave a Comment