Majoritatea persoanelor au o mentalitate inchisa si negativa si considera meseria de model de videochat ca fiind una plina de rusine. Din cauza aceasta, cei care lucreaza ca model de videochat prefera sa ramana in anonimat.

Oamenii tind sa ii judece pe altii pentru orice, iar in momentul in care afla ca o colega de facultate, ori o prietena sau vecina isi castiga existenta practicand aceasta meserie, in secunda urmatoare ii vor pune o eticheta care sa nu ii faca cinste.

De cele mai multe ori oamenii care judeca modelele de videochat, o fac pentru ca ei confunda videochat-ul cu prostitutia, iar zvonurile acestea circula foarte des si mai ales in mediul online, unde in zilele noastre cei mai multi isi desfasoara viata.
Exista o singura asemanare intre cele doua domenii si anume ca, in ambele situatii, modelele folosesc tehnici de seductie, de a-i atrage pe barbati in mrejele lor.
Videochatul insa, spre deosebire de prostitutie, nu implica niciun fel de contact fizic cu interlocutorul. Cei doi se intalnesc la nivel virtual, asa ca asemanarea celor doua domenii nu are logica.

Videochatul reprezinta interactiune la nivel virtual, intre un model si un membru inscris pe un site de profil. Interactiunile se desfasoara pe doua planuri: in camera de free chat, unde poate intra orice doritor si, unde modelul se foloseste de orice calitate pentru a-l atrage pe interlocutor in planul doi, in camera de chat privat. Aici cei doi vor purta o conversatie intima, ferita de ochii celorlalti, si pentru care membrul va trebui sa plateasca o anumita suma de bani.

Un alt mit raspandit este acela ca un model de videochat are castiguri foarte mari.
Ca in orice alt domeniu, modelul porneste de la un nivel inferior si nu inregistreaza venituri colosale inca din primele luni. Principalul atu in aceasta cariera este faptul ca, prin multa implicare si munca, acesta va reusi sa aiba incasari si castiguri foarte bune, iar bonusurile sunt si ele acordate pe masura.

Mitul despre modelul de videochat care are dimensiuni ideale este cat de poate de neadevarat. Nu exista femeia ideala, asa ca nu se vor intalni modele cu aceleasi dimensiuni. Studiourile de videochat mizeaza pe diversitatea modelelor pentru ca si gusturile barbatilor, bineinteles, sunt diferite. In meseria de model de videochat nu sunt importante dimensiunile perfecte, ci mai degraba un zambet frumos si cuceritor.
Exista barbati carora le plac brunetele, sau care prefera minionele, barbati care prefera femeile cu ochi verzi insa, cel mai important lucru este sa fii o persoana empatica, carismatica si care stie sa-si faca prezenta agreabila.

Zvonul despre faptul ca videochat-ul este o meserie practicata in mod ilegal este de asemenea o mare minciuna. Meseria de model de videochat este pe cat posibil una legala, aspect prevazut si printr-o lege.
Fiecare studio profesional de videochat se bazeaza pe un set de reguli bine stabilitite si functioneaza asemenea unei companii.

1,932 vizualizari in total, 3 vizualizari astazi

Comments 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 • Alina V

  March 25, 2020 | Răspunde

  Care este probabilitatea de a gasi un loc de munca in Iasi in momentul de fata? Ce fel de cunostinte sunt cerute?

 • Cristina A

  March 25, 2020 | Răspunde

  Caut loc de munca in Suceava ! Am mai lucrat ca model de videochat in Iasi timp de cateva luni. Multumesc

 • Raluca O

  March 25, 2020 | Răspunde

  Exista o multime de studiouri de videochat in Iasi. Care este pricipalul argument sa va aleg pe voi?

 • Raluca O

  March 25, 2020 | Răspunde

  Exista o multime de studiouri de videochat in Iasi. Care este pricipalul argument sa va aleg pe voi?

 • Antonia

  March 25, 2020 | Răspunde

  Salut Vixenstudio. Caut o fata cu care sa lucrez la cuplu la videochat in Suceava ! antonia199712@gmail.com

 • Ioana l

  March 25, 2020 | Răspunde

  Caut sa lucrez in videochat la iasi pe site-uri de limba franceza. doresc si ofer seriozitate!

 • Maria

  March 25, 2020 | Răspunde

  Salutari Romania i! Sunt plecata din tara insa odata cu revenirea mi-as dori un loc de munca in Suceava! See you soon!

 • Leave a Comment