… s-au discutat multe, dar orice inceput are si un sfarsit, bun venit in episodul 11.

Cerem nota de plata si, dupa cum ma asteptam, ea se ofera sa plateasca. Nu ma simt foarte in largul meu, nu sunt genul careia sa i se plateasca consumatiile sau sa primeasca cadouri fara motiv. Imi place sa fiu independenta, sa am finantele proprii si sa nu astept de la nimeni nimic, insa dupa discutia avuta, oarecum Mihaela a crezut ca am o perioada mai proasta – cel putin financiar (nu ca nu ar fi asa).

Viata de studenta nu este foarte usoara atata timp cat nu ai un venit stabil. De cele mai multe ori, cel putin in anii de inceput, studentii sunt sustinuti de parinti – dar, ce te faci daca parintii nu mai au putere financiara suficienta? Probabil ca urmatorul pas ar fi acela de a cauta un loc de munca – insa unul care sa nu iti ocupe foarte mult timp, sa iti ofere un program flexibil, pentru ca trebuie sa ajungi si la cursuri, vrei totusi sa termini si facultatea pe care ai inceput-o.

In aceasta situatie ma aflu eu si, fie ca vreau sa nu, va trebui, in viitorul apropiat, sa imi gasesc un loc de munca, macar part-time, pentru ca, venind intr-un oras cum este Iasi sau Bucuresti sau Cluj, cheltuielile cresc – dar despre asta va voi povesti ceva mai tarziu.

Am doar cateva minute de cand am ajuns acasa si imi suna din nou telefonul. Este prietena mea care ma intreaba daca reusesc sa ajung pe la ea sa mai stam de vorba. Ii spun ca stau putin acasa, mananc ceva rapid, iar ,mai apoi, voi merge la ea – zis si facut.

.. ma pregatesc sa…

Comments 0

Leave a Comment