• Urmeaza o alta serie de investigatii pentru ca vrem sa aflam daca aceasta sarcina are probleme sau poate fi sustinuta.
  • In regula, va rugam sa faceti tot ceea ce este necesar.

 

Stop cadru! Cum am putea cataloga o astfel de situatie? Probabil marea majoritate ar spune ca este o greseala a tineretii? Insa imediat vine o alta intrebare, este scanteia vietii o greseala? Stim cu totii ca o sarcina poate fi dorita sau nedorita, dar ce ne da dreptul sa o catalogam drept greseala? Cum putem face o delimitare vizibila si clara a acestei situatii sau, mai degraba, cine ne da voie sa facem asta?

 

Probabil ca multi dintre cei care citesc acest articol, cunosc o astfel de situatie si, daca aveti timpul necesar, as aprecia sa lansati un comentariu cu o scurta parere despre sarcinile dorite, sau cele nedorite. Cine greseste? Mama? Societatea? Educatia?

 

Nu vreau sa ma precipit si sa trag concluzii insa, nu de multe ori, tinere mamici ajung sa ia astfel de decizii fiind speriate sau fara sprijin moral, in primul rand, si mai apoi financiar. Da! Cu siguranta un copil este o responsabilitate enorma insa, haideti sa atacam problema si nu situatia! Cum am ajuns aici? O seara in club, prea mult alcool si cateva minute de placere – din pacate aceasta este reteta unei sarcini nedorite.

Comments 0

Leave a Comment