Mihaela ma asteapta si asa incepe prima mea zi la VixenStudio. Imi spune ca pentru astazi imi va arata casa, imi va explica platforma, iar apoi voi intra live. Imi spune ca, daca vreau, ma poate ajuta cu un makeup profesionist care da bine pe sticla.

 

In urmatoarele 30 de minute, pas cu pas, aflu tot ce se poate afla despre videochat si ceea ce inseamna el cu adevarat. Sunt surprinsa de atmosfera Vixen – ma simt sustinuta si abia astept sa intru online.

 

Am petrecut mai bine de 4 ore in fata camerei si fiecare secunda imi aducea zambetul pe buze – nu credeam ca voi fi atat de apreciata de cei de pe site-uri. Aflu mai tarziu ca acesta este efectul atunci cand apare o fata noua pe site si ca una din cheile succesului este aceea de a mentine acest efect cat mai mult timp si sa nu arati totul din prima. Misterul tine fanii aproape – culmea e ca modelele care nu se dezbraca sau fac asta foarte rar, ele sunt cele ce au cei mai multi fani, urmaritori si bineintes cele mai mari numere in cont.

 

Paradoxal, majoritatea doresc sa te dezbrace, sa te vada goala, sa se bucure de ceea ce esti tu in spatele hainelor, insa cu toate acestea, atunci cand obtin ceea ce isi doresc, ratingul sufera o descrestere – psihologic, ca si indivizi, ei ,de fapt, iubesc lupta pentru a atinge ceea ce isi doresc. Pana la urma inteleg ca, la fel ca si in viata, important este sa mentii flacara aprinsa. Faptul ca stii sa aprinzi focul se uita destul de repede.

Comments 0

Leave a Comment