Buna… nu stiu daca ne cunoastem… eu..

Glumeam, nu ne cunoastem insa ne putem cunoaste mai bine!

Da… eu te-am, vazut la ..

Stiu! Si eu te-am remarcat 🙂 Mihaela, incantata!

Si eu!

In living erau o multime de oameni printre care, ghici cine? Bruneta de la Universitate care, culmea, ma intampina si imi spune „Buna dimineata” – am o senzatie foarte ciudata – asa mare coincidenta? Se pare ca da 🙂 pur si simplu da – si se pare ca prietena mea a povestit Mihaelei deja despre mine si despre faptul ca o admiram foarte mult.

Cred ca asa a vrut soarta sau nu stiu, insa in urmatoarele doua ore am stat de vorba cu Mihaela despre o gramada de chestii – este o femeie cu adevarat puternica si una peste alta, face o cafea extraordinar de buna :)). Tot de la ea aflu ca da este managerul unui studio de videochat si cum eram deja foarte curioasa, imi povesteste o gramada de chestii despre acest lucru, ba mai mult ma invita sa ii fac o vizita la studio cand voi avea timp.

Totul este atat de interesant, simt ca traiesc, cunosc oameni noi si foarte interesanti si as vrea sa nu ma opresc – o fi un vis? Ahhh, azi nu trebuia sa merg la facultate? Hmm, voi recupera saptamana asta cursurile.

Pe repede inainte, vizita la Dorna ma face sa evoluez – ies din cochilia mea si aflu lucruri noi si oameni noi. Lumea asta este atat de mare si sunt atat de multe lucruri de experimentat – si eu sunt pregatita pentru ea.

Ajungem inapoi in Iasi, o noua saptamana ma asteapta – sunt extraordinar de motivata sa devin cea mai buna si incep sa recuperez cursurile pierdute. Nu stiu inca ce anume vreau sa ating, insa stiu ca vreau sa devin cea mai buna versiune a mea 🙂

 

… va urma!

Comments 0

Leave a Comment