Bună, sunt Mihaela şi sunt studentă în anul 2 la Facultatea de Drept în Iaşi. Am plecat de la mine din oraş, un oraş mic, fără prea multe oportunităţi sperând să ajung “cineva”, aşa îmi spunea mama mereu, că trebuie să învăţ, să fac o facultate şi să ajung acolo sus, unde mereu mi-am dorit.

Îmi amintesc de primele mele zile în Iaşi, eram mică şi aşa de rătăcită. Nu ştiam mai nimic şi mai mereu mă pierdeam prin oraşul ăsta care, pe atunci mi se părea aşa de mare. Eram atât de încrezătoare că aici îmi va fi extrem de bine, că voi reuşi să îmi creez un drum, exact aşa cum visam când eram mică, mereu mi-am dorit să ajung avocat, aşa le spuneam mereu celor care mă întrebau “ce vrei să ajungi când vei fi mare?”

Am pornit în viaţă cu un elan extraordinar, cu vise de adolescent nebun şi rebel şi speranţe nemărginite, visam la o viaţă atât de frumoasă, lipsită de griji şi de probleme. Ştiam foarte bine că familia mea nu mă putea ajuta, era o familie simplă dintr-un oraş mic de provincie, cu posibilităţi reduse. Mama este femeie de serviciu iar tata instalator, nu îşi puteau permite să îşi ţină unică fetiţa la facultate. Dar, chiar şi aşa, eu ştiam că mă voi descurca, voi munci cât este nevoie şi îmi voi împlini visul.

Având media de admitere mare, am intrat la buget, am primit şi bursă şi am prins şi loc în cămin. Doamne, cât de fericită eram, toată lumea era a mea, numai nu urlam de fericire. Deja începuse să mi se contureze visul de când eram copil.

Au trecut de atunci 2 ani, visele…. S-au cam dus. am încercat să îmi găsesc un job, part time, pentru că ai mei deja nu îşi mai permiteau să îmi trimită bani aproape de loc, iar bursa mea de studii îmi este insuficientă pentru un trăi cât de cât decent. Din păcate pentru mine m-am confruntat cu atât de multe problem la angajare, iar cea mai spinoasă, programul, ce trebuia să fie împărţit şi cu facultatea, până am ales să renunţ, căutam degeaba, nimeni nu angajează studenţi cu un program încărcat la facultate….

Am avut o perioadă extrem de grea, banii îmi ajungeau doar cât să îmi plătesc chiria şi să mai mănânc cât de cât, să nu mor de foame. Am fost extrem de dezamăgită, am vrut să renunţ la facultate, la tot şi să mă întorc acasă. Îmi spuneam: acolo am să lucrez ca vânzătoare, sau la fel ca mamă, găsesc eu ceva şi mă întreţin cât de cât, îmi va fi bine. Deja eram ferm convinsă că nu mai are niciun sens să mai stau în iaşi, până când, am văzut un anunţ pe facebook, oferit de VixenStudio, se angajau modele de videochat şi se promiteau încasări fabuloase.

În disperarea în care mă aflam atunci, anunţul Acela a apărut ca luminiţa de la capătul tunelului  . Am luat repede telefonul, mi-a răspuns o tipă extrem de simpatico şi foarte dornică să îmi prezinte jobul.

Am stabilit cu ea un interviu. Când am ajuns acolo am fost întâmpinată atât de frumos de toată lumea, l-am cunoscut tot Stafful şi am aflat toate detaliile acestui job.

Trebuie să recunosc că la început am fost extrem de timida şi avem şi o oarecare teamă, mai apoi am înţeles că era teamă de necunoscut, nu ştiam cum va fi şi ce va fi, astfel încât, normal că am simţit şi frică.

Am primit ajutorul de care aveam nevoie şi aşa am reuşit să trec peste toate micile mele probleme. Acum am 4 luni de când sunt model la Vixen şi pot spune din toată inima că sunt mai mult decât încântată de job. Banii nu mai sunt o problemă pentru mine, nu mai stau în cămin, mi-am luat un apartament drăguţ şi cochet aşa cum am visat de mult. Chiar uneori, când părinţii mei au nevoie de ajutor, îi ajut cu mare drag şi sunt atât de mândră de mine că reuşesc să îi ajut şi pe ei.

E important să nu renunţi niciodată la vise, chiar dacă parcursul până la atingerea lor nu este unul lin şi frumos. Am învăţat să lup şi să mă bucur de fiecare reuşită, iar angajarea mea la Vixen Studio este o mare reuşită a vieţii mele de până acum.

De acum, chiar pot să visez mult mai mult decât o făceam până acum. Îmi continui şi studiile, am program part-time, am timp de toate şi am şi banii necesari să îmi realizez visele.

2,201 vizualizari in total, 6 vizualizari astazi

Comments 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Alexandra

    April 18, 2019 | Răspunde

    Sunt model din 2010 la Vixen Studio,acum muncesc 5 zile pe saptamana a cate 8 ore si castig intre 4000 si 5000 de euro pe luna. Am călătorit pe trei continente și am văzut o grămadă de țări. Mi-am îndeplinit un vis, pe care l-am avut de când eram mică. Ma mandresc ca sunt model de videochat la cel mai bun studio din Iasi ! Orice ai face în viață, trebuie să fii cel mai bun. Și eu sunt printre cele mai bune ;)

  • Leave a Comment