VixenStudio plateste instant castigurile StripChat

Primestii banii (cash) instant de pe contul tau de StripChat, indiferent daca esti model independent si ai contul tau de lucru sau chiar si altor studiouri concurente pentru modelele ce lucreaza pe StripChat.

Esti model de videochat StripChat?

Daca faci videochat pe StripChat si vrei sa iti incasez banii instant (cash) VixenStudio te poate ajuta, indiferent daca esti model independent si ai contul tau de lucru, sau daca esti studio de videochat si vrei acest beneficiu pentru modelele angajate ce lucreaza pe StripChat, trebuie doar sa ne contactezi iar echipa VixenStudio iti face plata instant, pe loc fara nici o bataie de cap, fara sa astepti nici macar 1 minut.

Comisioane plati (cash) instant StripChat

  • Comisionul pentru plata cash instant este 15% pe care-l pretindem - Indiferent daca esti studio sau model independent si indiferent de suma.

Totul a devenit mai clar?

Acum ca am clarificat cateva aspecte importante pentru orice model de videochat interesat de acest serviciu de plata oferit de VixenStudio, haide sa iti spunem cateva cuvinte despre VixenStudio.

Ce trebuie sa tii minte?

  • VixenStudio este cel mai transparent studio din Iasi;
  • VixenStudio este studioul numarul 1 din Iasi;
  • VixenStudio este un studio activ de mai bine de 15 ani;
  • studioul detine un cashflow suficient chiar si pentru cele mai mari plati;
  • poti sa iti primesti banii de la Chaturbate chiar acum, fara cont bancar.

Ofera o nota de la 1 la 5 studioului VixenStudio!

Rata medie de satisfactie este de 4.9 / 5. pe baza unui numar total de voturi de 5689

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează aceast studio.

Ce inseamna sa faci videochat la VixenStudio, cum se incepe si cati bani se pot castiga?

 
Este absolut normal ca in orice alt domeniu de activitate, la inceput sa castigi mai putin banuti si pe masura ce acumulezi experienta zi de zi si veniturile tale sa creasca. La fel este si in videochat! Modelele amatoare castiga mai putini bani iar cele profesioniste ajung la sume exorbitante anuale. Sa fii model de videochat nu presupune foarte multe aptitudini ci doar ai nevoie de mult calm, tenacitate si rabdare cu admiratorii tai de pe pagina ta de profil. Trebuie sa te ingrijesti zilnic de imaginea ta si mai ales trebuie sa joci rolul perfect in fata camerei astfel incat sa iti aduni multi fani fideli. 
 
Sa faci videochat la VixenStudio inseamna libertate pentru tine. Libertatea de a face ce vrea, libertate financiara si orice alta libertate iti poti tu imagina. La VixenStudio nu te penalizam daca nu vii intr-o zi la studio, si nici nu iti impunem target de atins. 
 
Daca esti din judetul Botosani, si iti doresti sa faci videochat, noi te putem ajuta. Daca vrei, putem sa iti decontam noi transportul de la tine de acasa pana la studio, sau daca vrei iti putem oferi transport gratuit. Mai mult decat atat, daca vrei iti putem oferi si cazare gratuita in Iasi, trebuie doar sa ne spui daca asta este ceva de care ai avea nevoie.
 
Chiar daca nu stii limba engleza sau esti putin timida, nu trebuie sa de descurajezi. Suntem alaturi de tine inca de la inceput si iti aratam pas cu pas ceea ce trebuie sa faci!
 
Stim ca in acest moment sunt mai multe studiouri de videochat in Iasi. Studiouri cum ar fi Heylux studio, Preziosa studio, Studio20,  insa si fiecare dintre cele enumerate vin in atentia ta cu o oferta ge angajare generoasa, insa daca ceea ce cauti tu, este flexibilitate, legalitate, intelegere, plata la zi, fara penalizari, fara program fix atunci cu siguranta VixenStudio este studioul pe care il cauti!
 
 

Tu esti urmatorul super-model VixenStudio?

In fiecare an, cautam femei in care sa investim training, dezvoltare personala si publicitate premium pe site-urile de profil pentru a le transforma in super-modele VixenStudio. In ultimii 10 ani, avem peste 20 de super-modele ce ating incasari lunare de peste €70.000, tu esti urmatorul super-model VixenStudio?

Trebuie doar sa fii ambitioasa si sa iti doresti sa faci bani, de restul de ocupam noi! Tot ce trebuie sa faci, este sa ne suni sau haide sa vorbim pe WhatsApp si sa stabilim o intalnire!

 
Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703