Videochat Iasi Bonus

Bonus Videochat Iasi

Stim ca suna bine dar este adevarat! Noi chiar oferim 1000 Euro bonus la angajare. Vrei sa stii ceea ce trebuie sa faci pentru a primi acesti bani? Ne bucuram ca esti interesata si iti vom raspunde tuturor intrebarilor tale.

Suna pentru angajare!

Bineinteles, cel mai important este sa ne contactezi si sa vii la angajare! Este foarte simplu, poti incepe chiar de azi! Procesul de angajare este destul de simplu iar pasii pentru a primi acest bonus de 1000 Euro sunt urmatorii:

  • trebuie sa ne suni si sa vii la unul din studiourile noastre;
  • trebuie sa lucrezi cel putin 20 de zile dupa angajare;

Bun venit la VixenStudio!

Ai sunat pentru angajare si deja ai mai bine de o luna de cand colaborezi cu noi? Super tare, a venit momentul sa iti oferim pe langa banii pe care ii faci in fiecare zi, un extra bonus de €1000. Poti sa faci o mica vacanta, pentru ca meriti! Ce parere ai?

Ce trebuie sa tii minte?

  • cu VixenStudio castigi inca din prima zi;
  • VixenStudio este studioul numarul 1 din Iasi;
  • aici esti intre prieteni, fara penalizari sau program fix;
  • iti putem oferi plata la zi sau la 2 saptamani, tu decizi;
  • poti incepe sa faci bani chiar de azi.
Tu poti face bani din videochat

Un model incepator castiga mult mai putin bani decat unul profesionist! De ce?!

 
Este absolut normal ca in orice alt domeniu de activitate, la inceput sa castigi mai putin banuti si pe masura ce acumulezi experienta zi de zi si veniturile tale sa creasca. La fel este si in videochat! Modelele amatoare castiga mult mai putini bani iar cele profesioniste ajung la sume exorbitante anuale. Sa fii model de videochat nu presupune foarte multe aptitudini ci doar ai nevoie de mult calm, tenacitate si rabdare cu admiratorii tai de pe pagina ta de profil. Trebuie sa te ingrijesti zilnic de imaginea ta si mai ales trebuie sa joci rolul perfect in fata camerei astfel incat sa iti aduni multi fani fideli. In functie de studioul de videochat in care te angajezi pentru prima data, poti beneficia de un bonus ca si prima de instalare, bonus care poate sa depaseasca usor suma de cinci mii de Ron. Aceasta suma vine ca si o motivatie pentru modelele care sunt la inceput de drum in videochat, ajutandu-le sa inteleaga inca de la inceput ca in aceasta meserie poti castiga multi bani daca esti perseverenta.
 
 
 

Aspectul fizic si varsta modelelor sunt si ele criterii de selectionare importante!

Atunci cand arati foarte bine din toate punctele de vedere si stii sa iti scoti in evidenta cele mai frumoase trasaturi, cu siguranta ca vei castiga mai multi bani spre deosebire de un model de videochat care arata comun sau chiar banal. Indiferent daca ai ochii mai frumosi, ai sanii mai mari, daca picioarele tale sunt lungi sau daca ai o talie de viespie, aceste trasaturi fizice te pot ajuta sa iti maresti veniturile lunare cu destul de mult. De asemenea si varsta modelului este un criteriu de selectionare insa nu este atat de importanta, atat timp cat tu ca si model de videochat stii sa adopti un comportament de invidiat pe camera ta de chat, ai rabdare si tenacitate cu fanii tai si stii sa iti joci foarte bine rolul.
 

Personalitatea si modul in care iti abordezi admiratorii conteaza cel mai mult pentru contul tau bancar!

Atunci cand esti model de videochat iasi cu siguranta ca trebuie sa fii vesela tot timpul. Trebuie sa ai rabdare cu fanii tai, sa le asculti problemele si daca poti sa le dai sfaturi. Deci, mai pe scurt, tu trebuie sa fie un foarte bun psiholog. Deci trebuie sa ai cunostinte generale solide deoarece niciodata nu stii ce subiect vor aborda admiratorii tai. Trebuie sa stai foarte bine cu nervii si sa stii sa iti joci foarte bine rolul in fata camerei, abordand in fata fanilor tai o personalitate total diferita de cea cu care erau obisnuiti ei pana acum. Asadar, cu cat iti tratezi mai bine admiratorii de pe pagina ta de profil, cu atat mai multi bani vei castiga tu in contul tau bancar.
Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703