Despre VixenStudio

Despre VixenStudio

Experienta de peste 17 ani in domeniu

De ce trebuie sa alegi VixenStudio?

Fara dar si poate suntem unul din cele mai cunoscute si organizate studiouri de videochat din zona Moldovei. Nu spunem noi asta ci modelele care lucreaza pentru noi. Fara falsa modestie, suntem mereu pregatiti sa asimilam tot ceea ce este nou in industrie si daca am putea sa dam un sfat oricarei doamne sau domnisoare ce doreste sa devina model online, acel ar fi sa aleaga VixenStudio fara sa stea pe ganduri.

Cu o experienta dobandita in cei peste 17 ani de activitate se regaseste in fiecare aspect al studioului: staff cu pregatire profesionala, echipamente de ultima generatie, site-uri performante, amenajari interioare exclusiviste si multe altele. Combinand o atmosfera relaxanta cu experienta profesionala a echipei, rezultatele sunt vizibile imediat pe toate planurile – decizia iti apartine daca vrei sa faci parte din clubul Vixen!

Misiune si viziune

Castiguri substantiale!

Dedicarea ehipei noastre se vede in castigul tau lunar – diferenta este mereu in buzunarul tau inca din prima zi.

Misiunea noastra!

De la echipa foto care iti va creea un portofoliu glamour pana la trainerii nostrii care iti vor impartasi sfaturile utile pentru o peformanta de invidiat, totul se desfasoara intr-o atmosfera placuta de lucru, spatiu intim si liniste.

Valori, respect!

Suntem o familie unita si ne dorim sa crestem impreuna. Mereu vom sustine modelele noastre indiferent de situatie.

Manageri VixenStudio

Mereu pregatiti sa te sustinem

Manager

Aniela

Studio Podul de Piatra

0728.941.194

Manager

Luminita

Studio Suceava

0728942252

Manager

Mihaela

Studio Bucium

0735 168 703

Vrei sa stam de vorba?

Fie ca doresti mai multe detalii despre acest tip de job, fie ca vrei sa te programezi pentru un interviu sau pur si simplu vrei sa stai de vorba cu cineva care face parte din echipa VixenStudio, te rugam sa completezi formularul si te vom contacta noi in doar cateva minute!