Studioul de videochat VixenStudio există în județul Iași de mai bine de 15 ani. În tot acest timp, ne-am reinventat în ciuda tuturor piedicilor primite, ori de câte ori a fost nevoie.

Atunci când spui 15 ani de experience în același domeniu de activitate spui următoarele lucruri:

  • seriozitate față de angajați;
  • afacere profitabilă;
  • contracte negociate cu furnizorii;
  • afacere legală din toate punctele de vedere;

este imposibil să reziști că studio de videochat în Iași chiar și după 15 ani, fără să îndeplinește aceste 4 condiții enumerate mai sus.

VixenStudio este un brand, când spui VixenStudio, fără să clipești spui „videochat iași”, este exact la fel că atunci când spui fotbal sau gimnastică în afară țării iar interlocutorii tăi spun instantaneu Hagi sau Nadia Comăneci.

Suntem profesioniști și în continuare activăm în acest sector al videochatului mandrindu-ne cu cele mai mari comisioane oferite, și cele mai fericite și mulțumite femei la locul de muncă! Asta spune multe, nu-i așa?

Alege în ce parte a orașului ai vrea să faci videochat? Un Copou? sau poate în Bucium? Contactează-ne și noi îți găsim frara probleme un loc în studiourile VixenStudio!

Știm că poate este dificil să iei această decizie însă consider-o o provocare, măcar poți încerca o luna și vei vedea dacă te acomodezi, dacă este ceea ce îți place. La VixenStudio te plătim la 2 săptămâni, lunar sau dacă este nevoie chiar și la zi.

Mai ai întrebări? Te rugăm să nu eziți și să ne scrii pe WhatsApp sau direct SMS la numărul 0735.168.703. La acest număr îți va răspunde Mihaela, și îți va oferi toate detaliile necesare.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703